Έναρξη εγγραφών 15 Ιουνίου 2020 - Διαθέσιμες 200 θέσεις ανά αγώνα - Αλλαγές λόγω COVID-19!

28 Απρ 2020

Οι αγώνες του 2020 θα διεξαχθούν κανονικά με μόνη εξαίρεση αν υπάρχει γενική απαγόρευση των δραστηριοτήτων στην φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής. Ή θα γίνουν όπως έχουν  σχεδιαστεί ή δεν θα γίνουν κ αθόλου. Ωστόσο θα ισχύσουν σημαντικές αλλαγές στην διοργάνωση, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες πριν υποβάλλουν την αίτηση τους. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

 

 

  • Η "Ανάβαση Τρελού" θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
  • Το "Epic" θα γίνει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
  • Δεν θα υπάρξει λειτουργία γραμματείας τις ημέρες των αγώνων. Η διανομή αριθμών και chips θα γίνει ΜΟΝΟ με αυτόματο μηχάνημα τις ημέρες πριν τους αγώνες!
  • Δεν θα υπάρξει μαζική εκκίνηση των δρομέων στους δύο αγώνες. Οι αγώνες θα επιτρέπουν στους δρομείς να ξεκινήσουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός ενός χρονικού διαστήματος "παράθυρο εκκινήσεων". Για την "Ανάβαση Τρελού" οι εκκίνησεις θα δίνονται μεταξύ  16:00 (4μμ) το απόγευμα Σαββάτου και 16:20. Για το Epic αντίστοιχα θα είναι μεταξύ 09:00πμ και 09:30πμ της Τετάρτης. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί συνωστισμός στις εκκινήσεις. Οι δρομείς θα έχουν την επίδοσή τους με βάση την διαφορά του δικού τους χρόνου εκκίνησης και τερματισμού (καθαρός χρόνος). Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί εκκίνηση με περισσότερους από 15 δρομείς ταυτόχρονα.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναλάβουν ευθύνη της καλής του υγείας και φυσικής κατάστασης. Μέρος αυτής της ευθύνης αποτελεί η συμπλήρωση ενός απλού ερωτηματολογίου πριν την ημέρα του κάθε αγώνα. Με βάση αυτό οι διοργανωτές θα μπορούν να έχουν μία σαφή εικόνα της ασφάλειας ως προς τα μέτρα προστασίας έναντι του COVID19.
  • Θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων σε όλους τους δρομείς σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα. Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής! Επίσης θα υπάρχει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής. Η μόνη παρακράτηση θα είναι 1,6€ για τα έξοδα των τραπεζικών πράξεων.

Οι αλλαγές θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε κάθε έναν από τους αγώνες μας, πριν την έναρξη των εγγραφών.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ