Τρέξτε στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2018 με το Advendure!

Το Salomon Cappadocia Ultra-Trail είναι ένας από τους εντυπωσιακούς αγώνες του Ultra-Trail® World Tour, ένας αγώνας στον οποίο το Advendure είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας ήδη από την περσινή χρονιά, συμμετέχοντας αγωνιστικά αλλά εκτενή αφιερώματα στον αγώνα και την καταπληκτική περιοχή της Καππαδοκίας. Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάσαμε μαζί με τους διοργανωτές ένα εξαιρετικό πακέτο συμμετοχής για Έλληνες αθλητές που θα θελήσουν να τρέξουν σαν “Advendure” στην “Γη των Όμορφων Αλόγων”, στις 20-21 Οκτωβρίου 2018. Το πακέτο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια πλήρη αγωνιστική αλλά παράλληλα και μια δυνατή ταξιδιωτική και τουριστική εμπειρία σε όποιον ενδιαφερόμενο αθλητή ή συνοδό επιλέξει να ταξιδέψει μέχρι την ιστορική Καππαδοκία παρέχοντας ευελιξία ως προς τις επιλογές διαμονής και μετακίνησης αλλά και εκπλήξεις που θα σας αρέσουν ιδιαίτερα! Πέρυσι, όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή έμειναν ενθουσιασμένοι και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο ενθουσιασμένοι θα μείνουν όσοι ταξιδέψουν μαζί με το Advendure στην ιστορική Καππαδοκία!

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Τι περιλαμβάνει

Το πακέτο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές των αγώνων περιλαμβάνει τα εξής:

  • Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια Kayseri ή Nevşehir με μίνι βαν
  • Διανυκτέρευση στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dinler Hotel Urgup.
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και απογευματινό / βραδινό)
  • Μία πλήρη ημέρα ξενάγησης στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής: Στα μουσεία Göreme και Paşabağ, στην αρχαία πόλη Avanos και στην υπόγεια πόλη Kaymakli. Η ξενάγηση γίνεται εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα, τα εισιτήρια εισόδου στα αξιοθέατα, την μεταφορά και τους ξεναγούς.
  • Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα της επιλογής σας
  • Αποκλειστική τεχνική ενημέρωση στα ελληνικά σε περίπτωση που η ελληνικη΄αποστολή φτάσει τον αριθμό των 80-100 ατόμων.

 

Από την υπόγεια πόλη Kaymakli

 

Η εγγραφή στον αγώνα ανεξαρτήτως του "πακέτου Advendure" περιλαμβάνει τα εξής:

  • Race BIB
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Μπλουζάκι του αγώνα
  • Τροφοδοσία και παροχή βοήθειας στην διαδρομή
  • Pasta party πριν τον αγώνα
  • Σνακ / ποτά μετά τον αγώνα
  • Γιλέκο finisher (για τον Salomon Cappadocia Ultra-Trail® και τον Salomon Cappadocia Trail 60K) 
  • Μετάλλιο

 

Ανεπανάληπτο το θέαμα των αερόστατων πάνω από τους βράχινους σχηματισμούς της Καππαδοκίας

 

Κόστος

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές και μεγάλη ευελιξία ανάλογα με τον αγώνα, τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, το είδος του δωματίου (μονόκλινο, 2κλινο κλπ) ή το κόστος του συνοδού. Συνοπτικά:

3 Νύχτες

- 30Κ: 145€
- 60K: 160€
- Ultra Trail: 175€

Συνοδός: 115€
Επιπλέον κόστος μονόκλινου: 35€


4 Νύχτες

- 30Κ: 160€
- 60K: 175€
- Ultra Trail: 190€

Συνοδός: 130€
Επιπλέον κόστος μονόκλινου: 45€

Οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο που θα μοιραστούν ένα 2κλινο (με 2 μονά ή ένα 2πλό κρεβάτι), με ημιδιατροφή στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dinler Hotel Urgup.

 

 

 

Διαδικασία Εγγραφής - Συνοπτικά

Συνοπτικά η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Καταχώρηση στοιχείων στη φόρμα εγγραφής για τον αγώνα της επιλογής με ταυτόχρονη δημιουργία λογαριασμού με username / password στην ιστοσελίδα
  2. Επιλογή διαθέσιμου πακέτου διαμονής
  3. Έγκριση συμμετοχής - Αναμονή επιβεβαιωτικού email
  4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Σε 2ο χρόνο και από την προσωπική σας σελίδα στο site του αγώνα θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
- Να κάνετε κράτηση για την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο (Airport Transfers)
- Να ανεβάσετε (upload) το χαρτί έγκρισης συμμετοχής (Health Certificate) από γιατρό
- Να κάνετε κράτηση για την ημέρα της ημερήσιας ξενάγησης
- Να κάνετε κράτηση για την προαιρετική πτήση με αερόστατα (δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο συμμετοχής)
- Να κάνετε ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωσης αποδοχής των όρων και κανονισμών (Certificate of Consent) του αγώνα και να συμπληρώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας με κάποιον οικείο σας σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Από την ξενάγησή μας στο υπαίθριο μουσείο του Goreme

 

Διαδικασία Εγγραφής – Αναλυτικά


Βήμα 1: Καταχώρηση Στοιχείων – Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φόρμα εγγραφής στους αγώνες μέσω του Advendure ενεργοποιείται μόνο μέσω του ακόλουθου link ή του κουμπιού "Δηλώστε Συμμετοχή" στην αρχή του παρόντος άρθρου:

https://cappadociaultratrail.com/en/?c=4937ad54#registration


Το link σας παραπέμπει στην σελίδα καταχώρησης στοιχείων:


Βήμα 2: Επιλογή Πακέτου Διαμονής:

Εδώ η ιστοσελίδα αυτόματα σας προτείνει όλες τις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με τον αγώνα που έχετε επιλέξει. Η εικόνα που θα εμφανιστεί είναι η εξής:

 


Υπάρχουν επιλογές για μονόκλινο δωμάτιο (Single), 2κλινο με δύο μονά κρεβάτια (Twin), διπλό κρεβάτι (Double), με δρομέα (Runner + Runner) ή συνοδό (Runner + Non Runner). Εδώ θέλει λίγο προσοχή: Αν γνωρίζετε το όνομα του δρομέα με τον οποίο θα μείνετε μαζί στο δωμάτιο, το συμπληρώνετε για διευκόλυνση τόσο δική σας όσο και καλύτερου προγραμματισμού της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά εσείς κάνετε την διαδικασία και την πληρωμή ΜΟΝΟ για εσάς όπως το ίδιο θα κάνει και ο συγκάτοικός σας! Αν τώρα επιλέξετε μία από τις επιλογές για συνοδό (Non runner) τότε συμπληρώνετε το όνομα αλλά εσείς πληρώνετε και την δική του συμμετοχή. Αυτό ευνοεί τα ζευγάρια που θα θέλουν να ταξιδέψουν μαζί. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα:

 

 


Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχουμε επιλέξει τον αγώνα 60Κ και έτσι ανάλογα έχουν προσαρμοστεί οι προσφερόμενες τιμές. Θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο κουμπί “Reservation” στο τέλος της σελίδας. Τότε θα εμφανιστεί το παράθυρο κράτησης:

 


Εδώ έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προεγγραφής μας. Μπορούμε να δούμε και σε 2ο χρόνο τι έχουμε επιλέξει και μπορούμε μάλιστα μέχρι να γίνει επιβεβαίωση από την διοργάνωση, να ακυρώσουμε την κράτησή μας πατώντας στο κουμπί “Cancel Request” αν έχουμε κάνει λάθος.

 

 


Βήμα 3: Πληρωμή

Στην πληρωμή θα προβείτε αφού έχετε λάβει το επιβεβαιωτικό email της διοργάνωσης:

"Dear ΧΧΧΧ ΧΧΧΧ,

Your hotel reservation has been confirmed.
Please login to our Web Site and make the payment from the Hotel Reservation section of your account..

Best regards,
Salomon Cappadocia Ultra Trail"

 

Μεταβαίνετε λοιπόν στον λογαριασμό σας και στο το τμήμα "Hotel Reservation" θα έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή πληρωμής του ποσού ενώ μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι είναι σωστά τα στοιχεία της κράτησης (Status: Confirmed / Κατάσταση κράτησης¨Επιβεβαιωμένη, Payment Status: Pending / Πληρωμή: Αναμένεται) πατώντας πάνω στα στοιχεία της φόρμας.

 

 

Όπου πατώντας το "Pay" μεταβαίνετε σε ασφαλές περιβάλλον εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας

 

 



Βήμα 4: Επιπρόσθετες ενέργειες (Κράτηση μίνι βαν από και προς το αεροδρόμιο, Χαρτί Γιατρού, Όροι Συμμετοχής, Πτήση με αερόστατο)

Σε ύστερο χρόνο και από την ίδια προσωπική σελίδα του λογαριασμού σας στο site θα πρέπει να ολοκληρώσετε και τα επόμενα βήματα που αφορούν την εγγραφή σας.


Κράτηση μετακίνησης

Αφού λοιπόν έχετε οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της πτήσης σας, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και πίσω. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι στην ώρα τους εκεί να σας περιμένουν!

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μία κράτηση για την άφιξή σας (Arrival), την αναχώρησή σας (Departure) ή μία κοινή κράτηση με επιστροφή (Return). Αν επιλέξετε Return θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω στοιχεία:

 Αφού κάνετε την κράτησή σας, μπορείτε πάντα να βλέπετε το status ή και να την ακυρώσετε:

 

 

Πιστοποιητικό γιατρού 

Όσον αφορά το πιστοποιητικό γιατρού, θα πρέπει να το κατεβάσετε από το τμήμα "Health Certificate", και να το κάνετε upload αφού έχετε περάσει από την πάντα απαραίτητη εξέταση.

Πτήση με αερόστατο

Το κόστος / άτομο ανέρχεται στα 120 ευρώ ενώ επωφελούνται της έκπτωσης (60 ευρώ) που δίνει η εταιρεία που διαχειρίζεται τις πτήσεις, μόνο οι 30 πρώτες κρατήσεις κάθε ημέρας. Μπορείτε να δείτε πόσες θέσεις έχουν απομείνει σε κάθε ημέρα και να κάνετε την αντίστοιχη κράτηση. 

 

 

Μόλις επιβεβαιωθεί και αφού λάβετε το σχετικό email μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή του αντίστοιχου ποσού.

 


Αποδοχή Όρων Συμμετοχής 

Στην επιλογή "Certificate Of Consent" δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους όρους διεξαγωγής του αγώνα και συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας κάποιου οικείου σας.

 

Κανονισμοί αγώνων - Πληροφορίες

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές καθώς και τους κανονισμούς των αγώνων για να έχετε υπόψη σας όλες τις λεπτομέρειες για τον κάθε αγώνα προς αποφυγή δυσάρεστων περιπετειών!

 

Απορίες / Προβλήματα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της εγγραφής σας, θα πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στην διοργάνωση μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του site ή του email info@cappadociaultratrail.com


Περισσότερα για τον αγώνα και την περιοχή

Διαβάστε τα αφιερώματα του Advendure για τον αγώνα από τις προηγούμενες χρονιές με όλες τις λεπτομέρειες:

 

 

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ