Μεγάλη νικήτρια στο Hardrock η Sabrina Stanley, έχασε οριακά το ρεκόρ διαδρομής!

By 17 Ιουλ 2021

Δεύτερη φορά μετά το 2018 (30:23:36) νικήτρια του Hardrock η Sabrina Stanley, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά έσπασε τα χρονόμετρα! Δεν κατάφερε όμως να σπάσει το ρεκόρ της Diana Finkel που κρατάει από το 2009 (27:18:24) για μόλις τρεισήμισι λεπτά, αφού πέτυχε επίδοση 27:21:48. Ήταν μάλιστα περίπου 8 λεπτά κάτω από το ρεκόρ με μόλις 5 μίλια να απομένουν, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να το καταφέρει!

 

 

Μεγάλη φυσικά εμφάνιση και 6η θέση της γενικής κατάταξης ! Παρότι έχει μια τρίτη θέση στο Western States το 2017, πρωτιά στο εμβληματικό Le Grand Raid De La Réunion - La Diagonale Des Fous το 2019, και μερικές σημαντικές νίκες σε Αμερικανικά ultra trail, η νίκη αυτή και κυρίως ότι απείλησε τόσο πολύ αυτό το σπουδαίο και ιστορικό ρεκόρ που έχασε οριακά αποτελούν σίγουρα την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της στα ultra trail.

Προηγήθηκε νωρίς στην κούρσα, έμεινε δεύτερη για πολλά μίλια, αλλά μετά την εγκατάλειψη της Courtney Dauwalter στο 60ο μίλι έμεινε μόνη μπροστά και πάλεψε ουσιαστικά μόνο για το ρεκόρ, το οποίο έχασε για ελάχιστα λεπτά!

 

Photo copyright: irunfar

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ