Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

Από 30 Νοε 2019

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Η Καρυά σήμερα και αύριο θα είναι το επίκεντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού ενώ η προσέλευση αθλητών και κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Η Οργανωτική Επιτροπή AMR2019 απευθύνει θερμή παράκληση προς τους κατοίκους της Καρυάς, να αγκαλιάσουν με την άψογη φιλοξενία τους όλο τον κόσμο που θα επισκεφθεί το χωριό, να χειροκροτήσουν και να στηρίξουν όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες και να τους κάνουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

 

Προς τους επισκέπτες, απευθύνει ιδιαίτερη παράκληση να συμμορφωθούν με τους κανόνες ασφαλείας που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι, προκειμένου να διεξαχθούν άρτια και χωρίς προβλήματα οι εκδηλώσεις και ο αγώνας.

Οι οδηγοί ας παρκάρουν τα αυτοκίνητα στους χώρους που θα υποδειχθούν από τους υπευθύνους, ακόμα και αν είναι λίγο πιο μακριά από την κεντρική πλατεία, προκειμένου να μη δημιουργηθεί ασφυκτικό κομφούζιο, που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων. Ούτως ή άλλως, ο καλός καιρός θα είναι σύμμαχός μας και θα απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του χωριού!

Οι καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν φέτος το πέρασμα από την εντυπωσιακή κορυφή, στοιχείο που κάνει τον αγώνα μοναδικό. Η πρόγνωση μιλάει για αίθριο καιρό, αλλά με χαμηλή θερμοκρασία και μέτριας έντασης ανέμους, που στην κορυφή όμως σίγουρα θα είναι πιο αισθητός.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας έχει αναλάβει την ασφάλεια μας, όπου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φιξάροντας σκοινιά στα δύσκολα περάσματα της κορυφής, ενώ τα μέλη της θα βρίσκονται εκεί να κατευθύνουν και να σας βοηθήσουν να περάσετε με ασφάλεια.

Ο αγώνας δεν έχει υποχρεωτικό εξοπλισμό, αλλά για την ασφάλειά μας η διοργάνωση συστήνει να έχουμε μαζί μας: σκούφο, μαντήλι λαιμού, γάντια και ένα ελαφρύ αντιανεμικό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ζεστοί και να θυμάστε ότι η θερμοκρασία στην κορυφή θα είναι 10 βαθμοί χαμηλότερα από την θερμοκρασία στο χώρο της εκκίνησης!

Υπάρχουν 5 σταθμοί με όλα τα απαραίτητα υγρά και στερεά που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την προσπάθεια.Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε και να πίνετε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η έλλειψη ενέργειας (γλυκόζης) δεν ευθύνεται μόνο για τη μείωση της απόδοσης, αφού επηρεάζει επίσης την ικανότητα προσανατολισμού, την ισορροπία και τη λήψη σωστών αποφάσεων, ενώ τα υγρά είναι απαραίτητα για την αποφυγή κραμπών.

Οι έμπειροι αθλητές γνωρίζουν όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή υπάρχουν και νεότεροι στους αγώνες βουνού, είναι καλό να τα υπενθυμίζουμε, ώστε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Ραντεβού στο Αρτεμίσιο!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

February 17th 1980: 40th anniversary of an epic ascent https://t.co/aubDaWU1pf #Winter #Everest https://t.co/7SUUZiB2DA
The results of @taraweraultra, the 2nd race of @ultratrailwtour https://t.co/RpT7dMnS9G #UTWT https://t.co/f3zD6rTbX4
RT @ITRA_trail: The 2nd race of @ultratrailwtour, @taraweraultra will take place this weekend! It implements the @QUARTZprogram The top 5…
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

17 Φεβρουαρίου 1980: 40 χρόνια από την 1η χειμερινή ανάβαση στο Έβερεστ

Τα αποτελέσματα του Tarawera Ultra Marathon

CAT S52, ένα όμορφο smartphone για σκληρή χρήση

Τα αποτελέσματα του Salomon Mountain Cup - Πάρνηθα

Οι αιολικοί σταθμοί απειλή για τη βιοποικιλότητα της Οίτης

Merrell MTL Astrum: Ένα εργαλείο για τρέξιμο σε χειμερινές συνθήκες!

Κύκλωμα διακίνησης ερυθροποιητίνης σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώθηκε στην Ισπανία...

PETZL Swift RL

Χορτιάτης Trail Run - Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

MERRELL Moab 2 GTX: Η γοητεία του κλασικού

Legendary Ultra Trail: Οι κανονισμοί του ultra πρωταθλήματος για το 2020

Montane® Spine® Race: O χειμερινός αγώνας θρύλος στα Βρετανικά fells είχε νικητή τον John Kelly