Inov8 Race Ultra 5 Vest και Race Ultra 1 – Δοκιμή και παρουσίαση

Κάποια από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς στη διάρκεια ενός αγώνα ultra, στο βουνό ή και στην άσφαλτο, είναι η λήψη τροφής και υγρών ώστε να γίνεται συνεχώς αναπλήρωση των δυνάμεών μας. Έτσι, αφού σχεδιάσουμε από νωρίτερα τι θα φάμε, τι θα πιούμε και με ποια σειρά, καλούμαστε να απαντήσουμε άλλο ένα μείζον ερώτημα. Πού θα τα κουβαλήσουμε όλα αυτά;

Διότι είναι πρακτικά αδύνατο να τρέχεις και να κουβαλάς και ένα μπαούλο από πίσω καθώς και το αντίθετο, δηλαδή να τρέχεις και να κουβαλάς το τσαντάκι του Sport Billy. Τώρα που το σκέφτομαι το τσαντάκι του Sport Billy θα ήταν η ιδανικότερη λύση, μέχρι όμως να βγει στην αγορά ας πούμε δυο λόγια για τα Race Ultra 5 Vest και Race Ultra 1 της Inov8.

Η συγκεκριμένη εταιρία φαίνεται πως έχει στόχο να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις σε ό,τι έχει σχέση με το τρέξιμο, ορεινό και ασφάλτινο. Παρότι μέχρι τώρα τα σακίδια με υδροασκούς και οι ζώνες υδροδοσίας, που κατασκεύαζε, δεν ήταν ανάμεσα στις προτιμήσεις των απανταχού δρομέων, αυτό πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα. Η Inov8 έχει παρουσιάσει, τον τελευταίο χρόνο, αρκετά προϊόντα που σκοπεύουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των δρομέων που τρέχουν ultra. Ανάμεσα σε παπούτσια, ρούχα και άλλα βρίσκεται και ο εξοπλισμός που ανέφερα παραπάνω.

Race Ultra 1 ονομάζεται η νέα ζώνη υδροδοσίας της εταιρίας. Ο αριθμός 1 αναφέρεται στο 1 λίτρο που μπορείς να κουβαλήσεις μαζί σου, μοιρασμένο στα δύο παγουράκια των 500 ml. Και ουσιαστικά αυτό είναι όλο. «Ουκ εν τω πολλώ το ευ…» έλεγε ο Αριστοτέλης και φαίνεται πως είχε δίκιο! Άραγε αυτόν είχαν στο μυαλό τους οι Άγγλοι;

 

Race Ultra 1, η νέα ζώνη υδροδοσίας της Inov8.

 

Η νέα ζώνη της Inov8 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι ύφασμα με δυο θήκες για παγούρια και μία θήκη για μικροαντικείμενα. Χωρίς τα παγούρια των 500 ml μοιάζει με σέξι γυναικείο εσώρουχο και τυγχάνει τόσο μινιμαλιστικής σχεδίασης που αναρωτιέσαι πού πήγε το υπόλοιπο. Θα νομίζετε ότι έχω απογοητευτεί με τη συγκεκριμένη αγορά. Κι όμως ισχύει το αντίθετο! Η ζώνη Race Ultra 1 είναι κατασκευασμένη από υλικό πυκνής ύφανσης και υψηλής ελαστικότητας που όμως είναι αρκετά ανθεκτικό! Η θέση των παγουριών είναι στο πλάι του κορμού και όχι πίσω στη μέση κάτι που διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβασή τους. Αμέσως μετά την απομάκρυνση του παγουριού από τη θήκη, αυτή «μαζεύει», λόγω του ελαστικού υφάσματος, ώστε να μην πιάνει χώρο. Η επανατοποθέτηση μπορεί να σας φανεί δύσκολη υπόθεση κάτι όμως που δεν ισχύει! Και ‘γω το ίδιο σκέφτηκα, όμως ακόμα και τρέχοντας δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Σας το λέω εγγυημένα αφού εκτός από τις προπονήσεις μου το φόρεσα και στον Haidou Trail Party που διοργανώθηκε φέτος. Στο επάνω μέρος της θήκης υπάρχει ένα μικρό κομμάτι ιμάντα, το οποίο τραβώντας το, ανοίγει το στόμιο της και το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να σπρώξετε το παγούρι προς τα κάτω. Μη σας φοβίζει η ποιότητα της ζώνης, μη τυχόν τη σκίσετε τοποθετώντας το παγούρι στη θέση του, είναι αρκετά ανθεκτική σε κακουχίες! Μάλιστα τα παγούρια ασφαλίζουν στο επάνω μέρος με ένα λαστιχένιο, κόκκινο κορδόνι και με ένα περαιτέρω κομμάτι υφάσματος της ζώνης που βοηθάει ώστε να μην φύγουν από τη θέση τους. Σε συνδυασμό, κιόλας, με την υψηλή ελαστικότητα της ζώνης δεν θα παρατηρήσετε το παραμικρό ταρακούνημά τους όσο και αν χοροπηδάτε σαν αγριοκάτσικο! Η θήκη για μικροαντικείμενα βρίσκεται ακριβώς πίσω στη μέση. Είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό με την ζώνη και αποτελεί μέρος αυτής. Μέσα της υπάρχει ραμμένο ένα κόκκινο, μεγάλο, λαστιχένιο κορδόνι, το οποίο μάλλον εξυπηρετεί στο να δένεις τα κλειδιά σου ώστε να μη χαθούν. Δεν κατάφερα να σκεφτώ κάποια διαφορετική χρήση του.

 

 

Πρέπει να σας πω ότι η θήκη λόγω της ελαστικότητας μπορεί να χωρέσει ένα ψιλό αντιανεμικό - αδιάβροχο, διπλωμένο, κλειδιά, τζελάκια και καμιά μπάρα δημητριακών. Ωστόσο δεν κλείνει με κάποιο φερμουάρ παρά μόνο «αγκαλιάζει» τα πράγματά σου καθώς τη φοράς και την φέρνεις στα μέτρα σου. Σε ορισμένους μπορεί να μην αρέσει κάτι τέτοιο, όπως στην αρχή και σε ‘μένα, αλλά όσο τη φοράτε θα διαπιστώσετε πως είναι καλύτερα έτσι. Γιατί; Μα φυσικά επειδή διευκολύνει την προσβασιμότητα των αντικειμένων που έχουμε τοποθετήσει. Σε προηγούμενη ζώνη, που είχα στην κατοχή μου, παιδευόμουν πάντοτε να βρω το φερμουάρ  για να ανοίξω τη θήκη καθώς και μπερδευόμουν προς ποια πλευρά να το τραβήξω επειδή βρισκόταν πίσω μου και δεν έβλεπα. Με τη Race Ultra 1 ξεχάστε αυτό το πρόβλημα, απλά βάζετε το χέρι σας και πιάνετε αυτό που θέλετε. Και αν ο αγώνας σας δεν ξεπερνάει την μαραθώνια απόσταση ή στην προπόνησή σας συναντάτε αρκετές φορές σημεία με νερό τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μία από τις δύο θήκες των παγουριών για να τοποθετήσετε εκεί τα αντικείμενα που θεωρείτε πολύτιμα, αν και κατά την άποψή μου δεν υπάρχει φόβος. Μπροστά η ζώνη ρυθμίζεται με ιμάντες ώστε να ταιριάζει σε πάρα πολλούς σωματότυπους και δένει με ένα μικρό κλιπσάκι.

 

 

Μα καλά, όλα τέλεια είναι σε αυτήν τη ζώνη; Η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά βρήκα αρκετά μειονεκτήματα, και σχεδόν μετάνιωσα για την επιλογή που έκανα να την αγοράσω, αυτά μετατράπηκαν σε πλεονεκτήματα καθώς τη χρησιμοποιούσα όλο και πιο πολύ! Υπάρχουν ωστόσο κάποια πράγματα που θα ήθελα και τα οποία αν υπήρχαν θα με έκαναν έναν 100% χαμογελαστό καταναλωτή. Πρώτον, το λογότυπο της Inov8, στο πλάι της θήκης των παγουριών, ξεκόλλησε με το πρώτο πλύσιμο στο πλυντήριο, όχι πως με ενδιαφέρει και τόσο μιας που δεν επηρεάζει καθόλου την χρηστικότητα της ζώνης. Δεύτερον, για τα χρήματα που κοστίζει θα έπρεπε να έχει και μία θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος της ζώνης. Αυτή υπάρχει αλλά η Inov8 έχει αποφασίσει να την πουλάει ως έξτρα. Τέλος, θα επιθυμούσα το στόμιο από τα παγούρια να μην είναι το κλασσικό αλλά από αυτά που δεν χρειάζεται να τα τραβάς με τα δόντια, για να ανοίξει πρώτα και μετά να πιεις, απλά  πιέζεις και ρουφάς. Παρόλα αυτά το σχήμα τους είναι τέτοιο που αγκαλιάζει το σώμα και ακολουθεί την φιλοσοφία της ζώνης.

Συνοψίζοντας, η Inov8 Race Ultra 1 είναι τόσο άνετη που ξεχνάς πως την φοράς. Θα χωρέσει όλη την τροφοδοσία σου για ένα ultra μαραθώνιο ή ημιμαραθώνιο βουνού αλλά και για μία Κυριακάτικη long run προπόνηση αρκεί να κουβαλήσεις τα απαραίτητα. Είπαμε, «Ουκ εν τω πολλώ το ευ…»!

Αύγουστος, και εκτός από τη ζέστη, που έχει κάνει την εμφάνισή της για τα καλά, έχουμε πάρα πολλούς μεγάλους αγώνες ultra που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Rodopi Challenge, Olympus Mythical Trail, Zagori TERA, Rodopi Advenduran και VFUT! Οι τρεις πρώτοι ήδη έχουν περάσει στην ιστορία για φέτος όμως απομένουν δύο αγώνες 100 μιλίων ή 160 χιλιομέτρων που διασχίζουν τα μοναδικής ομορφιάς δάση της Ροδόπης. Για τους αγώνες αυτούς αλλά και για άλλους τόσους έχω να σας προτείνω το Race Ultra 5 Vest της Inov8.

 

Race Ultra 5 Vest

 

Το Race Ultra 5 Vest είναι ένα γιλέκο σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ο δρομέας στη διάθεσή του όλα όσα χρειάζεται για μια περιπέτεια όπως οι παραπάνω αγώνες! Το παραπάνω γιλέκο είχα την ευκαιρία να το φορέσω και να το δοκιμάσω στον φετινό OMT 100. Αποτελεί τη συνέχεια του πετυχημένου Race Ultra Vest, ενός προϊόντος που δεν κυκλοφόρησε καθόλου στην Ελλάδα αλλά μόνο στο εξωτερικό. Αρχικά, διότι δεν υπήρχε κάποιο κατάστημα που να τα φέρνει, μέχρι τώρα και έπειτα, όσες φορές προσπάθησα να το παραγγείλω απ’ έξω δεν υπήρχαν πουθενά αποθέματα! Στράφηκα έτσι στον Έλληνα αντιπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος για καλή μου τύχη είχε δύο δείγματα του συγκεκριμένου γιλέκου που θα κυκλοφορήσει από το Φλεβάρη του 2015. Κατόπιν συζήτησης που είχαμε, μου πρότεινε να δοκιμάσω τη νέα πρόταση που ονομάζεται Race Ultra 5 Vest, διαβεβαιώνοντάς με ότι είναι η εξέλιξη του προϊόντος που έψαχνα να αγοράσω.

 

 

Το νέο Race Ultra Vest της εταιρίας βγαίνει σε τέσσερις τύπους. Οι δύο αφορούν το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου στο πίσω μέρος του γιλέκου που χωρίζεται σε 5 και 10 λίτρα, δίνοντας τις αντίστοιχες ονομασίες στο προϊόν, Race Ultra 5 Vest και Race Ultra 10 Vest. Οι υπόλοιποι δύο αφορούν τη σωματική διάπλαση του καθένα και γι’ αυτό υπάρχουν δύο μεγέθη για να διαλέξει κανείς, small – medium και medium – large. Σε ‘μένα, αν και θεωρούσα τον εαυτό μου λεπτοκαμωμένο, ταίριαξε καλύτερα το medium – large μέγεθος. Και δεν νομίζω ότι πάχυνα… Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο γιλέκο έχει δύο ιμάντες στο μπροστινό μέρος, με τους οποίους ασφαλίζει, και οι οποίοι έχουν μεγάλα περιθώρια προσαρμογής. Το υλικό κατασκευής του είναι παρόμοιο με αυτό της ζώνης που περιέγραψα παραπάνω. Ιδιαίτερα ανθεκτικό, εξαιρετικά ελαφρύ, πολύ άνετο, αρκετά ελαστικό και με πολύ καλή διαπνοή! Ωστόσο, όπως κάθε είδους σακίδιο, έτσι και αυτό, τους μήνες με αρκετή ζέστη και κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας όπως είναι το τρέξιμο, θα σας προκαλέσει περισσότερη εφίδρωση στην πλάτη απ’ ότι αν δεν φορούσατε τίποτα. Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που θα παρατηρήσει κάποιος κοιτώντας το είναι πως δεν φέρει παγούρια αλλά δύο μαλακά φλασκιά, των 500 ml, με «σωληνάκι και πιπίλα». Τα φλασκιά βρίσκονται μέσα σε δύο θήκες που κλείνουν με φερμουάρ και οι οποίες βρίσκονται στο ύψος των πλευρών, ενώ τα σωληνάκια τους, για να μην πηγαινοέρχονται καθώς τρέχεις, περνούν μέσα από κάτι λαστιχάκια και σταθεροποιούνται. Δυστυχώς αυτή η εικόνα όσο ωραία και τακτοποιημένη και αν φαίνεται άλλο τόσο άσχημη γίνεται όταν θες να ξαναγεμίσεις τα φλασκιά σε κάποιο σταθμό. Δεν είναι και ότι ευκολότερο και γενικά χρειάζεται να σπαταλήσεις αρκετό από το χρόνο σου για να το πετύχεις.

 

Αν πάλι είσαι από αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει και πολύ ο χρόνος που θα κάνουν και επιδιώκεις μόνο τον τερματισμό τότε απλά αγνόησε τις παρακάτω σειρές και την πατέντα που βρήκα για να κάνω πιο εύκολο τον αγώνα μου. Σκέφτηκα λοιπόν να αντικαταστήσω τα φλασκιά με τα δύο παγουράκια της ζώνης Race Ultra 1, τα οποία ταίριαξαν σαν γάντι στη θήκη με το φερμουάρ. Μάλιστα, κοντά στο στόμιο τους υπήρχε και λαστιχένιο κορδόνι ώστε να τα ασφαλίσω για να μην χοροπηδούν, πράγμα που δεν γινόταν έτσι κι αλλιώς λόγω της θέσης τους αλλά και της ελαστικότητας του υφάσματος του γιλέκου. Αυτό ίσως που μου φάνηκε παράξενο στην αρχή ήταν το γεγονός πως πίεζαν ελαφρώς τα πλευρά μου καθώς ανάσαινα, παρότι το σχήμα τους ήταν τέτοιο ώστε να αγκαλιάζει το σώμα. Το πρόβλημα λύθηκε εντελώς χαλαρώνοντας τον κάτω ιμάντα στο εμπρός μέρος του γιλέκου. Αφού, λοιπόν, λύσαμε και το θεματάκι που προέκυψε και ίσως το μοναδικό μειονέκτημα, ας προχωρήσουμε να πούμε περισσότερα για την πρακτικότητα και την πολυχρηστικότητα του γιλέκου Race Ultra 5 Vest.

 

 

Στο εμπρός μέρος του γιλέκου θα συναντήσει κανείς, εκτός από τις θήκες των παγουριών με τα φερμουάρ, άλλες έξι θήκες διαφορετικού μεγέθους, οι οποίες χωράνε όλο και περισσότερα, πηγαίνοντας από πάνω προς τα κάτω, καθώς και μια σφυρίχτρα ανάγκης, σε περίπτωση που χαθείς. Στο ύψος του στήθους και ακριβώς μπροστά μας υπάρχουν οι δύο στενότερες θήκες, ενώ ακριβώς από κάτω τους δύο πιο κοντές αλλά και πιο φαρδιές. Και οι τέσσερις είναι από ελαστικό ύφασμα και στην άκρη τους έχουν ένα κομματάκι ιμάντα ώστε να το τραβάς και να ανοίγουν με μεγαλύτερη ευκολία. Σε μία από αυτές, στην αριστερή πλευρά, υπάρχει μαύρο, λαστιχένιο κορδόνι, ίδιο με της ζώνης Race Ultra 1, που όπως προανέφερα μάλλον εξυπηρετεί στο να δένεις τα κλειδιά σου. Σε αυτές τις θήκες μπορεί κάποιος να χωρέσει κινητό, κλειδιά, τζελ, μπάρες, saltstick, mp3, σακουλάκι για τα σκουπίδια και πολλά άλλα ανάλογα με το τι θέλουμε να κουβαλήσουμε μαζί μας. Οι τελευταίες δύο θήκες αγκαλιάζουν τις θήκες με τα παγούρια και είναι εντελώς ανοιχτές. Είναι επίσης αρκετά μεγάλες, ελαστικές και πολύ εύκολα προσβάσιμες. Στον Olympus Mythical Trail είχα πετάξει μέσα όλα τα τζελ και τις μπάρες μου, ένα πλαστικό ποτηράκι που διπλώνει και ό,τι φαγητό έπαιρνα από τους σταθμούς για να φάω στο δρόμο όπως τοστ, μπανάνες και αποξηραμένα φρούτα. Μια λεπτομέρεια, η οποία μου άρεσε και μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, είναι πως σε όλο το πάνω μέρος από αυτές τις τεράστιες θήκες υπάρχει λαστιχένιο κορδόνι που το τραβάς και ασφαλίζει τα πράγματά σου περισσότερο.

 

Γυρίζοντας το γιλέκο από την πίσω πλευρά, εντύπωση προκαλεί το ύφασμα με το λογότυπο στο κέντρο, το οποίο μοιάζει αδιάβροχο αλλά δεν είναι. Φυσικά κάποιες ψιχάλες θα τις αντέξει και με το παραπάνω! Μέσα, ο ενιαίος αποθηκευτικός χώρος των 5 λίτρων χωρίζεται από ένα κόκκινο κομμάτι ύφασμα δημιουργώντας δύο μεγάλες θήκες για τα πράγματά μας. Μάλιστα, το κόκκινο αυτό ύφασμα είναι αδιάβροχο και εξυπηρετεί τρεις σκοπούς:

Α. Να μην αφήνει τον ιδρώτα μας, από την πλάτη, να περνάει μέσα και να μουσκεύει τα στεγνά ρούχα μας

Β. Αν τοποθετήσουμε ιδρωμένα ρούχα, να μην μουσκέψουν τα υπόλοιπα πράγματά μας

Γ. Αν τοποθετήσουμε υδροασκό, να μην βραχούν και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε μέσα σε περίπτωση που στάζει ή από την υγρασία στα τοιχώματά του. 

 

Όπως ανέφερα παραπάνω το Race Ultra 5 Vest έχει δυνατότητα να συνδυαστεί και με υδροασκό, στο πίσω μέρος, εκτός από τα δύο παγούρια, για όποιον θέλει να κουβαλήσει περισσότερα υγρά μαζί του. Είναι επίσης πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχει άλλο ένα φερμουάρ, πίσω και κατά μήκος της πλάτης μας, το οποίο διευκολύνει αφάνταστα το γέμισμα και την επανατοποθέτηση του ασκού. Λεπτομέρεια πολύ χρήσιμη!  Στο πίσω μέρος του γιλέκου θα χωρέσουν άνετα αντιανεμικό, κάλτσες και μπλουζάκια ακόμα και με την προσθήκη του ασκού. Να σημειώσω ότι τα Race Ultra 5, 10 Vest θα πωλούνται μόνο με τα φλασκιά σε αντίθεση με το Race Ultra Vest που πωλούταν με δύο παγούρια 500 ml και υδροασκό. Τέλος, στο πίσω μέρος του γιλέκου, εκτός από τα λαστιχένια κορδονάκια πάνω και κάτω που ασφαλίζουν τα μπατόν, υπάρχει μεγάλο λαστιχένιο κορδόνι, στο κέντρο, που σφίγγει με κλιπσάκι και μπορεί να δεχτεί κάποιο αδιάβροχο, ας πούμε, το οποίο θέλουμε να έχουμε έτοιμο, για να φορέσουμε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση. Όλα τα λαστιχένια κορδόνια στο πίσω μέρος τα αντικατέστησα με κόκκινα για να σπάσει λίγο η μονοτονία του μαύρου! Επίσης, μπορεί στην Αγγλία να έχει συννεφιά χειμώνα – καλοκαίρι αλλά εδώ ο συνδυασμός μαύρου χρώματος και ελληνικού ήλιου είναι θανατηφόρος!

 

Ανακεφαλαιώνοντας, το Race Ultra 5 Vest είναι ένα γιλέκο ελαφρύ και άνετο με αρκετές θήκες για τζίντζιλα – μίντζιλα, που λέει και η γιαγιά μου! Αποτελεί την ιδανική λύση για ένα μαραθώνιο βουνού που 1 λίτρο νερού στα φλασκιά είναι αρκετό, ώστε να μην χρειαστεί να τα βγάλεις και να τα γεμίσεις πολλές φορές, δεδομένου πως υπάρχουν και σταθμοί στους οποίους θα αναπληρώνεις τα υγρά που έχασες. Για τα πολύωρα ultra τύπου ROUT θα χρειαστεί σίγουρα να αλλάξεις τα φλασκιά με τα παγούρια της Inov8 και να το συνδυάσεις με ασκό στο πίσω μέρος, πράγμα που θα σε μεταμορφώσει σε καμήλα! Μπορείς, από την άλλη, να αγοράσεις τα δύο μικρότερα φλασκιά της εταιρίας, των 250 ml, τα οποία σίγουρα θα μπαινοβγαίνουν ευκολότερα στις μπροστινές θήκες αλλά και πάλι θα χρειαστείς ασκό στο πίσω μέρος. Γενικά είναι ένα πολύ καλό προϊόν που αξίζει τα λεφτά του! Παραλίγο και θα πετύχαινε διάνα για μένα αν πωλούταν με απλά φλασκιά των 250 ml, χωρίς σωληνάκια, και με ασκό στο πίσω μέρος.

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι έχοντας τη νέα ζώνη Race Ultra 1 αλλά και το Race Ultra 5 Vest  στην κατοχή μου μπορώ να κάνω πάρα πολλούς συνδυασμούς ώστε να καλύψω τις απαιτήσεις μου  στην τροφοδοσία για έναν αγώνα 10 χιλιομέτρων ως και  έναν ultra 100 μιλίων και παραπάνω!

Race Ultra 1:

  • Χρώμα: Μαύρο (κυρίως χρώμα) – Κόκκινο
  • Βάρος: 86 γραμμάρια (χωρίς τα παγούρια)
  • Μέγεθος: 60 – 91 εκατοστά
  • Διαθέτει: 2 παγούρια των 500 ml το καθένα
  • Αναμένεται: Ήδη στις βιτρίνες των καταστημάτων
  • Τιμή: 50 ευρώ


Race Ultra 5 Vest:

  • Χρώμα: Μαύρο (κυρίως χρώμα) – Κόκκινο
  • Βάρος: 250 γραμμάρια (small/medium) – 255 γραμμάρια (medium/large)
  • Μέγεθος: Small / Medium και Medium / Large
  • Διαθέτει: 2 φλασκιά των 500 ml με «σωληνάκι και πιπίλα»
  • Αναμένεται: Φεβρουάριος του 2015
  • Τιμή: 120 ευρώ

 

Χρήσιμα βίντεο:

Inov8 Race Ultra 5 Vest

 

Inov8 race ultra series



Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

Λεζπουρίδης Θεοχάρης a.k.a Kakotrahallous

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ