Fjällräven: 5+1 πρωτοποριακά προϊόντα για πεζοπορία στις υψηλές θερμοκρασίες της Ελλάδας!

By 15 Απρ 2022

Η σωστή προετοιμασία, από την επιλογή του σωστού ρουχισμού έως τον εξοπλισμό, είναι απαραίτητη για μία άνετη και ασφαλή πεζοπορία, ειδικά σε θερμά κλίματα, όπως της Ελλάδας, κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. H Fjällräven, πρωτοπόρος Σουηδική μάρκα ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα από τη νέα συλλογή της για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, για να απολαύσουμε κάθε πεζοπορικό προορισμό και διαδρομή στην ελληνική φύση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα, οι προτάσεις της καλύπτουν κάθε ανάγκη για άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να εξερευνήσουν τα μονοπάτια της Ελλάδας, ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ειδικά σχεδιασμένο για πεζοπορία σε υψηλές θερμοκρασίες, το ανδρικό παντελόνι πεζοπορίας Keb Agile είναι ιδανικό για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι ελαφρύ και στεγνώνει γρήγορα, χάρη στο ύφασμα με τη διπλή πλέξη, ενώ το υλικό G-1000 Lite Eco Stretch στις τσέπες και τα γόνατα ενισχύει την ανθεκτικότητά του.

 

 

Ακόμη μία επιλογή για άνδρες είναι το άνετο και ελαφρύ παντελόνι της ανανεωμένης σειράς Vardag, που ενδείκνυται για σύντομες εξορμήσεις στη φύση, όπως μία ολιγόωρη πεζοπορία στην Πάρνηθα. Χάρη στο υλικό G-1000 Eco Stretch, το παντελόνι εφαρμόζει τέλεια, ενώ οι τρεις τσέπες, που κλείνουν με φερμουάρ, είναι ιδανικές για να αποθηκεύσεις ό,τι χρειαστείς στην πεζοπορία.

 

 

Το κολάν πεζοπορίας Abisko Pro, που είναι σχεδιασμένο στην κυριολεξία από γυναίκες για γυναίκες, είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού στην Ελλάδα, χάρη στο ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που κρατά το σώμα δροσερό, απομακρύνοντας την υγρασία. Η ελαστικότητά του θα αυξήσει την ελευθερία κινήσεων σε κάθε διαδρομή, ενώ το υλικό Cordura στα γόνατα και το πίσω μέρος το προστατεύει από τη φθορά.

 

 

Έξυπνη επιλογή για άνδρες και γυναίκες αποτελεί το jacket της σειράς Vardag με απλό, αλλά λειτουργικό σχεδιασμό, ιδανικό τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού στη φύση. Μία δοκιμή στην επόμενη πεζοπορία σου, όπου κι αν βρίσκεσαι το καλοκαίρι, θα σε πείσει.

 

 

Ακόμη μία πρόταση για layering τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί το fleece της σειράς, από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που μπορεί να φορεθεί είτε μόνο του, είτε κάτω από το πανωφόρι για να σε κρατήσει ζεστό.

 

 

Για άνετα και σταθερά βήματα σε κάθε μονοπάτι, σε ίσιο, βραχώδες ή αμμώδες έδαφος, η νέα σειρά Blueridge της Hanwag, του brand υποδημάτων του ίδιου ομίλου, είναι must-have για τους ζεστούς μήνες και συνδυάζεται άψογα με τον ρουχισμό της Fjällräven. Αδιάβροχο με EcoShell μεμβράνη, βιώσιμο και με τέλεια εφαρμογή χάρη στη “3D IPU”  μεσόσολα, το νέο μοντέλο απορροφά την υγρασία και την απομακρύνει, αφήνοντας το πόδι να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες.

 

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα στο www.fjallraven.com.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ