6ος Παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου “WAVE running” Παραλία Κεραμωτής – Αβδήρων 5km | 10km | 28km στις 27.07.2019!

05 Ιουλ 2019

Στις 27 Ιουλίου, διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο παραθαλάσσιος αγώνας δρόμου WAVE running στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον του Δέλτα Νέστου. Ο αγώνας είναι μοναδικός στην Ευρώπη, καθώς πραγματοποιείται εξολοκλήρου πλάι στο κύμα, στην  ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής  Μακεδονίας & Θράκης.

 

 

Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της περιοχής, καθώς και η ενίσχυση του οικοτουρισμού και του αθλητικού τουρισμού.

Το WAVE running αποτελείται από τρεις  διαδρομές 5, 10 και 28 χιλιομέτρων, στην άμμο, πλάι στο κύμα, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να τρέξουν απολαμβάνοντας τη θαλάσσια αύρα του Θρακικού πελάγους. 

Η αμμώδης παραλία, τα κύματα, το παραποτάμιο δάσος και οι εκβολές του Νέστου δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για έναν μοναδικό αγώνα! Οι ομαλές κλίσεις, η σταθερότητα και η συνοχή της υγρής άμμου, επιτρέπουν το τρέξιμο ακόμη και με γυμνό πόδι.

ΠΑΡΟΧΕΣ
-Αθλητικό t-shirt
-Μετάλλιο
-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
-Σταθμοί υποστήριξης ανά 4- 5km
-Μεταφορά συμμετεχόντων στην αφετηρία των 28km
-Φωτογραφικό υλικό 
-Ατομικό γεύμα

Στο τέλος του αγώνων η διοργάνωση θα διαθέσει δωρεάν στους συμμετέχοντες παγωμένες μπύρες, ατομικό γεύμα και δροσερό καρπούζι! Στη συνέχεια δρομείς, συνοδοί και εθελοντές θα απολαύσουν ένα παραθαλάσσιο beach party σε afro – tropical ρυθμούς!

Ως τοποθεσία διεξαγωγής ορίζεται η παραλία Μυρωδάτου.

ΚΟΣΤΟΣ

Αγώνας 28km-> 30€

Αγώνας 10km-> 20€

Αγώνας 5km-> 15€

Εγγραφή στον αγώνα

Περιγραφή αγώνων

Ηλικιακές κατηγορίες

Το WAVE running διοργανώνεται σε συνεργασία με :

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμος Αβδήρων , Περιφέρεια ΑΜΘ, Έδρα UNESCO Con-E-ect, Φορέας Διαχείρισης Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, OEBE Ξάνθης, Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ Αντίκας,  TRIMORE Multisports Tour

WAVE running 2019 | promo 

https://vimeo.com/346401965  

Site: info@waverunning.gr

FB page: https://www.facebook.com/WAVErunningRace/

Instagram: https://www.instagram.com/waverunning_/?hl=el

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ