Taygetos Challenge 2016: Τα τελευταία νέα

07 Μαρ 2016

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος ο οποίος μετά από επτά χρόνια, έχει γίνει πλέον θεσμός στη Δυτική Μάνη, το 2016 θα γίνει στις 26-27 Μαρτίου.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Δίνοντας τη δυνατότητα στους  συμμετέχοντες τις εξής επιλογές.

 

- Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς,

- Την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1120 μέτρα

- Τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα.

 

 

 Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

 

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζονται για φέτος με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία ενώ δε ξεχνάμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ξεχωριστό τριήμερο, σε έναν τόπο που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!

 

Στην καινούργια ιστοσελίδα www.taygetoschallenge.com μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες κάθε διαδρομής, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, τη δήλωση συμμετοχής, να ενημερωθείτε για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.   

 

 

Η οργανωτική επιτροπή.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ