Kilkis Trail: Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου - αποτελέσματα

27 Σεπ 2018

Με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών διεξήχθησαν οι αγώνες Kilkis Trail 21 km, Kilkis Run 5 km και ο παιδικός αγώνας «Δρόμος του Σπηλαίου» 1.000 μέτρων. Περισσότεροι από 450 μικροί και μεγάλοι αθλητές έλαβαν μέρος και στους τρεις αγώνες και διασκέδασα σε αυτήν την γιορτή του αθλητισμού.

 

Στα 21 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Κουρκουρίκης της SALOMON HELLAS-KOURKOURIKIS TRAINNING GROUP με δεύτερο τον Μυλωνίδη Αναστάσιο της PELIDIS TRAINNING και τρίτο τον Τσουκαλίδη Χρήστο της FOTIADIS COACHING.Οι παραπάνω αθλητές ήταν και οι νικητές της κατηγορίας 30-50 στους άντρες ενώ στην κατηγορία τω 18-30 νικητής ήταν  Γιοβασίδης Δημήτρης και στην κατηγορία 50+ Ο Τσιούρβας Νίκος του Σ.Δ.Υ.Θ.

 

 

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η η Τοσσίδου Ευγενία από τη Θεσσαλονίκη με δεύτερη την Δούμα Ευαγγελία από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών και τρίτη την Μακρή Μαρία της FORMA VERA.

 

Στα 5 χιλιόμέτρα στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Πολυμένης Γιάννης της KOURKOURIKIS  μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή του στο Σπάρταθλο, δεύτερος ο Αλερού Αλέξανδρος από τις ακαδημίες Αλέξανδρος και τρίτος ο Καραμανίδης Δημήτριος του Γ.Α.Σ. Κιλκίς. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ντίνα Αναστασία από το Πολύκαστρο, την δεύτερη η Παρασκευά Στυλιανή από τις ακαδημίες Αλέξανδρος και την Τρίτη η Διαμαντοπούλου Βασιλική από την  WILL and STEEL της Κομοτηνής.

 

 

Στα 1000 μέτρα νικητές ήταν...όλοι οι συμμετέχοντες! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150 με τους μικρούς αθλητές να γεμίζουν την πόλη χαμόγελα.

 

Την παράσταση έκλεψε η ομάδα κρουστών αιΝΤΟS από το Κιλκίς που έδωσε την εκκίνηση και των τριών αγώνων με τους υπέροχους ρυθμούς της.

 

 

Η διαδρομή των 21 χλμ χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες ως αρκετά δύσκολη παρόλο που δεν καλύπτει μεγάλη υψομετρική διαφορά. «Υπάρχουν δυνατά και στα χαμηλά» δήλωσε ο νικητής Γιάννης Κουρκουρίκης και κάλεσε όσους θεωρούν εύκολη την συγκεκριμένη διαδρομή να τρέξουν στην επόμενη διοργάνωση.

 

Οι συνοδοί είχαν την ευκαιρία για δωρεάν επίσκεψη στο σπήλαιο του λόφου του Αγ. Γεωργίου καθώς και να περπατήσουν στα μονοπάτια του λόφου απ όπου περνούσε ο αγώνας των 21 χλμ.

 

Η διοργάνωση θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην διεξαγωγή του αγώνα. Η πόλη του Κιλκίς έχει αποκτήσει ξανά την δική της αθλητική γιορτή.

 

Τα παοτελέσματα βρίσκονται στο παρακάτω link

http://racesystem.gr/results/5os-imimarathonios-kilkis-trail-3os-dromos-ygias-kilkis-run-5-chm/

 

View this photo set on Flickr  

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Britain's Most Brutal Race @TheSpineRace Winner is mr John Kelly @RndmForestRunnr ! Huge respect to all runners and… https://t.co/o1OYltCYr2
Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία: https://t.co/2m0wehNxgM https://t.co/OGdvP16KNl
Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run, λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή του στο @VibramHK100 στο… https://t.co/qXJjy5t5jx
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Legendary Ultra Trail: Οι κανονισμοί του ultra πρωταθλήματος για το 2020

Montane® Spine® Race: O χειμερινός αγώνας θρύλος στα Βρετανικά fells είχε νικητή τον John Kelly

Από το νέο έτος!

Χιόνι, λάσπη και παιχνίδι στο Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι - Αποτελέσματα!

Μπότες Χειμερινής Ορειβασίας SCARPA – SALEWA

Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία!

Τρομερό ρεκόρ αιτήσεων για το UTMB® 2020, 117 οι ελληνικές αιτήσεις!

Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run!

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Χρήστο Σωτηρόπουλο!

Κωπηλατώντας προς το αδύνατο!

DYNAFIT Transalpine Run, Νέα εποχή για τον κορυφαίο multistage αγώνα !

Ρογκάς – Το υπερόπλο της Σοβιετικής Ένωσης!