SALOMON MOUNTAIN CUP - Πεντέλη, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές

18 Φεβ 2020

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup 2020 που θα γίνει στην Πεντέλη-Διόνυσο την Κυριακή 8 Μαρτίου. Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο αφού εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάνε από τα παλιά λατομεία της περιοχής στα οποία έχει γίνει ανάπλαση του χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία πολύ υψηλής αισθητικής!

Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,5 χλμ και 660 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Γενικά χαρακτηρίζεται εύκολη και γρήγορη αφού οι πρώτοι αθλητές χρειάζονται περίπου 53’ για την ολοκλήρωσή της αλλά σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες έχει κάποια κομμάτια που είναι τεχνικά και πιο συγκεκριμένα το ανηφορικό κομμάτι μετά τον σταθμό Βίκος – High 5 όπου θα υπάρχει νερό και ισοτονικό, καθώς και το τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι πριν τον τερματισμό. Θεωρείται όμως ιδανική για νέους αθλητές στο χώρο του βουνού καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δουν σε μικρογραφία συνθήκες που υπάρχουν στους μεγάλους ορεινούς αγώνες.

Η μικρότερη διαδρομή έχει μήκος 6,5 χλμ και 300 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Εδώ δεν υπάρχει το τεχνικό μονοπάτι στην κατάβαση, αφού το τελευταίο κομμάτι είναι ασφάλτινο, ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και την Τρίτη 3/3 στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα μας θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση από τις υπάρχουσες προσφορές.

Ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr όπου θα δείτε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διαδρομές, τον τρόπο πρόσβασης και το πρόγραμμα του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας

Η οργανωτική επιτροπή      

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ