Κερδίστε ένα Suunto 3 Fitness στο Salomon Mountain Cup - Πεντέλη

26 Φεβ 2019

Λίγες μέρες έμειναν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στην Πεντέλη-Διόνυσο. Οι εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα Salomon Store έκλεισαν και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.trailpro.gr την Παρασκευή 1/3. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  info@trailpro.gr. Τον αριθμό συμμετοχής σας μπορείτε να παραλάβετε το Σάββατο 2/3 από τις 10.30 έως τις 14.00, από το κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383. Όποιος παραλάβει τον αριθμό του από το κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην  κλήρωση για ένα ρολόι Suunto 3 Fitness  συμπληρώνοντας την  φόρμα συμμετοχής που θα βρει στο ταμείο. Όσους δεν εξυπηρετεί το κατάστημα θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή πριν την εκκίνηση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να προσέξετε πολύ που θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Ο χώρος εκκίνησης-τερματισμού είναι σε κατοικημένη περιοχή και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί ώστε να μη δημιουργήσετε πρόβλημα εμποδίζοντας τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής.

Ο καιρός αν και λίγο νωρίς για ακριβής πρόγνωση, φαίνεται να είναι καλός αφού η τελευταία  κακοκαιρία θα έχει περάσει μέχρι την Πέμπτη και όπως φαίνεται θα έχουμε αραιή συννεφιά, σχετική άπνοια και μέση θερμοκρασία τους 10 βαθμούς.

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στην οδό Αμαδρυάδων, Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο.

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής     

11.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία και νικητών του Κυπέλλου.

Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Η οργανωτική επιτροπή      

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ