Απόηχος PourliaTrail 2023!

16 Μάι 2023
Καλήμερα, καλή αποκατάσταση και καλή τύχη με τα πλυντήρια σας! Από τους 450 γραμμένους αθλητές, τελικά 397 δεν σκιάχτηκαν από τη βροχή και τη λάσπη και πήραν εκκίνηση την Κυριακή το πρωί στους Παλιούς Πόρους Πιερίας στο 5o Pourlia Trail!
 
Τη μάχη με τη λάσπη τη χάσαμε, κερδίσαμε όμως μια καταπληκτική εμπειρία στο δάσος με συνθήκες πραγματικά σπάνιες! Η ομίχλη σε κάποια σημεία του δάσους ήταν ανέλπιστο δώρο. Η βροχή των προηγούμενων ημερών έκανε το μονοπάτι βαμβάκι (στον κάμπο το λέμε μπαμπάκι) και τον αγώνα πολύ γρήγορο! Ο καιρός μας έκανε τη χάρη, σταμάτησε να βρέχει και ο χώρος των τερματισμών γέμισε λασπωμένα γουρουνάκια και πολλά ροζ φλαμίνγκο!
 
Κάποιοι όντως είχαν συναντήσεις με γουρουνάκια στο μονοπάτι, κάποιοι άλλοι τυχεροί χάθηκαν λίγα χιλιόμετρα μέσα σ' αυτή τη μαγεία, σε έναν αθλητή άρεσε τόσο πολύ που το έκανε δυο φορές (όντως, δεν κάνω πλάκα!), είδαμε και μια ωραία "μάχη" των δυο πρώτων στα 25χλμ, είδαμε έναν ιπτάμενο αθλητή να κάνει ρεκόρ διαδρομής στα 11χλμ (στη λάσπη!) και να δίνει υπόσχεση για 59 λεπτά του χρόνου.
 
Όλο αυτό που είδατε έχει νόημα και υπόσταση επειδή στηρίζεται από τους χορηγούς και τους εθελοντές μας. Δεν μπορώ να τονίσω πόσο σημαντικό είναι!
 
Τα αποτελέσματα μικρή σημασία έχουν, αλλά θα τα βρείτε εδώ:
(Σημαντικό! Οι φίλοι που έτρεξαν τα 25χλμ αν θέλουν, ας στείλουν το όνομα τους με λατινικούς χαρακτήρες σε ένα μήνυμα όπως είναι γραμμένοι στην ITRA και τον αριθμό τους για να ανέβουν τα αποτελέσματα στην επίσημη σελίδα ITRA!!!)
 
Οι φωτογράφοι μας έχουν στρωθεί στη δουλειά να ετοιμάσουν τις φωτογραφίες μας. Θα ανέβουν σε λίγες ώρες, μέρες, ποιος ξέρει... Άλλωστε οι εικόνες που είδαμε έχουν γραφτεί μέσα μας με τον προσωπικό φακό του καθενός μας να εστιάζει εκεί που θέλει!
 
Μετά την ένταση των ημερών, νιώθω (φαντάζομαι το ίδιο και ο Δημήτρης), ότι η κούραση και η ένταση της προετοιμασίας ξαφνικά, άλλη μια φορά, αποκτάει νόημα! Το είδα στα μάτια σας.
 
Παρότι όλα είναι κύκλος και ο κύκλος κάποια στιγμή κλείνει, όπως κάποια στιγμή, αναπότρεπτα, θα κλείσει και ο κύκλος του Pourlia Trail, με ρίξατε ρε μπαγάσηδες ο αγώνας θα γίνει και του χρόνου.
 
Προβλεπόμενη ημερομηνία 6ου Pourlia Trail: 12 Μαΐου 2024!
 
Τώρα πάμε νότια, πάμε South Olympus Forest Trail στις 14 Οκτωβρίου 2023. Σχετικά νέα σύντομα.
 
Άντε και του χρόνου!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ