Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Vavdos Trail Run - Τρέχοντας Στην Σκιά της Βίγλας.

16 Ιουν 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές στο χωριό Βάβδος, στην ορεινή Χαλκιδική, ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος Vavdos Trail Run - τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας. Στον αγώνα συμμετείχαν 190 Δρομείς από όλη την Ελλάδα.

Η οργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και από το σύλλογο για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ ήταν άψογη. Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους, όλους τους χορηγούς αλλά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην όλη οργάνωση. Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και τους συνοδούς που πήραν μέρος στον αγώνα και στην όμορφη εκδήλωση που ακολούθησε και έδωσαν πνοή στον όμορφο Βάβδο, στην καρδιά της Χαλκιδικής.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη θέση στους άνδρες κατέλαβε ο Γιάννης Κρέκας με χρόνο 1.44.26, τη δεύτερη θέση ο Δημήτρης Φρυδάς με χρόνο 1.46.16 και την τρίτη θέση ο Παναγιώτης Ιωαννίδης με χρόνο 1.47.39. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Katarzyna Cekoska με χρόνο 1.56.17, τη δεύτερη θέση η Τάνια Τριανταφύλλου με χρόνο 2.08.31 και την τρίτη θέση η Ελένη Καλλία με χρόνο 2.16.45.

 

Η οργανωτική επιτροπή ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου με πολλές εκπλήξεις!

 

Τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://racesystem.gr/vavdos-trail-run/

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ