URSA TRAIL 2023 - Παράταση Εγγραφών - Τεχνική μπλούζα!

01 Μάι 2023
Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων Ursa Trail μετά τις αυξημένες εγγραφές των τελευταίων ημερών και θέλοντας να βοηθήσει αθλητές που δεν πρόλαβαν ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, ανακοινώνει παράταση των εγγραφών και των πληρωμών μέχρι και την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 4 το απόγευμα.
 
Δεν θα δοθεί άλλη παράταση καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων πλησιάζει και πρέπει να γίνουν έγκαιρα οι απαραίτητες παραγγελίες υλικών ώστε να είμαστε κι εμείς συνεπείς προς τους συμμετέχοντες αθλητές.
 
Πληροφορίες για τους αγώνες και τις εγγραφές στη σελίδα: https://www.ursatrail.gr/
 
Επίσης,  ένα ιδιαίτερο τεχνικό μπλουζάκι, εκτός των άλλων δώρων, ειδικά σχεδιασμένο για τους αγώνες των 40χλμ και του Katara Vertical θα λάβουν οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελληνική εταιρεία Anthrax Sportswear που επικεντρώνεται στο σχεδιασμό μιας ευρείας γκάμας ειδικών αθλητικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Η Anthrax Sportswear προσφέρει custom made υπηρεσίες καθώς και ready - to - wear σειρές συνδυάζοντας μοναδικό σχεδιασμό και υψηλής απόδοσης υφάσματα. Η εταιρεία υποστηρίζει με ποικίλους τρόπους δραστηριότητες που συνδυάζουν την αγάπη για την φύση και τον αθλητισμό.  
 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ