Η MEDI SOFARMA A.E ανακοινώνει τη συνεργασία της με την πρωταθλήτρια μαραθωνίου Σοφία Ρήγα!

20 Νοε 2014

Η MEDI SOFARMA A.E. , αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της GUNA SPA ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής (Gunamino Formula Sport, Vit Formula, Colostro Noni, Guna Basic), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου και φετινή χρυσή νικήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου που διεξήχθη στην διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Σοφία Ρήγα.

Η Σοφία Ρήγα είναι μια αθλήτρια με εξαιρετικό ήθος, αθλητικά ιδανικά και υψηλούς στόχους που περιλαμβάνουν την συμμετοχή της στις κούρσες Μαραθωνίου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 καθώς και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Αυτοί είναι οι  λόγοι που έκαναν την εταιρεία μας να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της πρωταθλήτριας Σοφίας Ρήγα. Υποστηρίζουμε τον υγιή αθλητισμό και η Σοφία τον εκφράζει απόλυτα με την αθλητική της καριέρα και κυρίως με τον εξαιρετικό χαρακτήρα της.

 

Στα επίπεδα του Πρωταθλητισμού, με διπλές καθημερινές προπονήσεις και δύσκολους αγώνες, η διατροφή παίζει σημαντικότατο ρόλο, τόσο για να μπορεί να αντέξει ο μαραθωνοδρόμος την βαριά προπόνηση όσο και για γρήγορη και σωστή αποκατάσταση. Η πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας με άμεση απορρόφηση καθώς και ο κατάλληλος συνδυασμός αμινοξέων και βιταμινών που έχουν τα προϊόντα της MEDI SOFARMA A.E, θα με βοηθήσουν πολύ να έχω την σωστή διατροφή ώστε να προσπαθήσω απερίσπαστα να πετύχω τους στόχους μου για τα επόμενα δυο χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω πολύ την MEDI SOFARMA A.E για την σημαντική υποστήριξη που θα μου παρέχει", αναφέρει η Σοφία Ρήγα σχετικά με την νέα συνεργασία.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ