Εγγραφές / Αναλυτική Προκήρυξη Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω»!

18 Αυγ 2021

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγάλης Παναγίας ανακοινώνει τον 8ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος 24km «Ξε Σκουριά Ζω» στο όρος Κάκαβος, στη Μεγάλη Παναγία, στις 03 Οκτωβρίου 2021. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5km.

 

 

Το τελευταίο διάστημα έπειτα από επικοινωνία με συλλόγους αλλά και ανεξάρτητους αθλητές, προβληματιστήκαμε ως προς τη μείωση ή τη διατήρηση των χιλιομέτρων του αγώνα λόγω της αυξημένης δυσκολίας του. Ως αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας και με σκοπό τη διατήρηση του αγώνα στην κατηγορία του «Ημιμαραθώνιου», αποφασίστηκε τελικά η διατήρηση των 24km. Συνεπώς, ζητούμε συγγνώμη για τις συνεχείς αλλαγές οι οποίες όμως είχαν ως μόνο σκοπό την διευκόλυνση των αθλητών/τριών και της συμμετοχής τους.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος  «Ξε Σκουριά Ζω»  είναι και φέτος αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού-χαλκού που απειλεί το βουνό, τα νερά, τις ζωές των κατοίκων της Β.Α Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής.

Σκοπός μας, η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η σωτηρία του περιβάλλοντος, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους και για πάντα.  

  • Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα 24km: https://xeskouriazo.gr/xeskouriazo-race-24km/
  • Συνολικό μήκος διαδρομής : 24,4 km
  • Συνολική υψομετρική ανάβαση: 1240 m
  • Συνολικό μήκος μονοπατιών: 16,5 km
  • Συνολικό μήκος δρόμου και δασικού δρόμου: 7,9 km

 

Εγγραφές στον αγώνα 24km: https://xeskouriazo.gr/form-submit-24km/

 

 

Εγγραφές στον αγώνα 5km: https://xeskouriazo.gr/form-submit-5km/

Η Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς όσον αφορά τον Covid-19.

 

Επικοινωνία
Τηλέφωνα: 6974489919/ 6947000652

Email: xeskouriazorace@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/xeskouriazo

www.xeskouriazo.gr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ