Garmin Ziria Skyrace 2016: Δωροθέτης με πολλά και χρήσιμα δώρα η εταιρεία Sportique Greece στους αγώνες της Ζήρειας.

10 Απρ 2016

Προιόντα όπως το COOL & GO(Επαναχρησιμοποιήσιμος-επαγγελματικός κρύος επίδεσμος πίεσης. ), JOINT & MUSCLE GEL (Gel για μύες πιασμένους και με άλγος, διαθέτει χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ συμβάλει και στην αποθεραπεία των μυών μετά από άσκηση), LIP BALMS (για τα σκασμένα χείλη και την καθημερινή τους περιποίηση), CENTURY RIDING CREAM (Κρέμα μακράς διάρκειας με ενυδατικές, αντιμυκητιασικες και αντιμικροβιακές δράσεις, προλαμβάνει τους ερεθισμούς του δέρματος που δημιουργούνται από την τριβή πριν ακόμα ξεκινήσουν) και πολλά άλλα, θα κληρωθούν στους αθλητές που θα τερματίσουν τον αγώνα Skyrace 30 χλμ.

 

 

Τα προϊόντα SPORTIQUE δημιουργήθηκαν για σώματα σε κίνηση που θέλουν να παραμείνουν σε κίνηση. Το σώμα μας μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του όταν ικανοποιούνται όλες οι βασικές του ανάγκες.

 

Η αποστολή της εταιρείας είναι να σας προμηθεύσει με προϊόντα δημιουργημένα από φυσικά συστατικά, χωρίς πετρελαιοειδή ή συνθετικά συστατικά.

 


Τα ασφαλή βότανα και τα φυσικά μαλακτικά λάδια όπως επίσης τα εκχυλίσματα από καρπούς, είναι τα βασικά συστατικά με απόλυτο σεβασμό σε σας, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και στα μωρά σας.


Προϊόντα αξιολογημένα και βραβευμένα, πιστοποιημένα και από τους αυστηρά Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και νόμους, σε ότι αφορά τις μικροβιακές υποαλλεργικές νόρμες.


Τα προϊόντα της SPORTIQUE, έχουν την ανάγκη να σας μεταδώσουν ένα όσο το δυνατό υγιή τρόπο ζωής.

 

  

 

 

Sportique Greece goes to Garmin Ziria Skyrace

Τηλ.2110123998

https://www.facebook.com/Sportique-Greece-985621508123640/timeline

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ