CORFU OLD TOWN TRAIL 2015: Πληροφορίες για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 μέσα στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας!

08 Ιουν 2015

Το πρωί της  Κυριακής 14 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ο 2ος  αγώνας CORFU OLD TOWN TRAIL στην πόλη της Κέρκυρας με ώρα εκκίνησης 9:00 από το χώρο του γκαζόν στην πλατεία στο Λιστόν. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει την Πέμπτη 11/6, Παρασκευή 12/6 και Σάββατο 13/6 κατά τις ώρες καταστημάτων από το κατάστημα της NEW BALANCE στην οδό Νικηφόρου Θεοτόκη 15 στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας.

 

Η NEW BALANCE είναι ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης για φέτος και παρέχει και το τεχνικό μπλουζάκι finisher με τεχνολογία Lightning Dry.

 

Στο μουσικό του μέρος, ο αγώνας καλύπτεται  για μία ακόμα χρονιά από τον STAR FM 88,8.

 

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στα 100 χρόνια Κερκυραϊκού Προσκοπισμού. Ο χώρος του Προσκοπείου διατίθεται για φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των αθλητών, για αποδυτήρια και ντους μετά τον αγώνα καθώς και για τις υπηρεσίες μασάζ και χαλάρωσης που θα παρέχει ομάδα φυσικοθεραπευτών μετά το πέρας του αγώνα.

 

  

 

Στο χώρο του τερματισμού θα δοθεί μικρογεύμα για τους συμμετέχοντες, ενώ θα γίνει και η απονομή των νικητών μετά το πέρας του αγώνα.

 

Να σημειωθεί ότι για τους συμμετέχοντες δρομείς εκτός Κερκύρας παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

Η διοργάνωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί όλους τους δρομείς και δίνει την ευχή για έναν απολαυστικό αγώνα μέσα στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ