ADVENDURE - Ainos Mountain Marathon στις 26 Σεπτεμβρίου 2021!

Ainos Mountain Marathon στις 26 Σεπτεμβρίου 2021!

15 Ιουν 2021
Ο Σύλλογος Απανταχού φίλων του Πυργιού "ο Αίνος", με την αρωγή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την συνδρομή του φορέα Αίνου και της τουριστικής επιτροπής του δήμου Αργοστολίου, οργανώνει τον ορεινό μαραθώνιο "Ainos Mountain Marathon".

 
Το βουνό “Ainos Monte Nero” (για τους Ενετούς) στην Κεφαλονιά, φιλοξενεί τους δρομείς του Ainos Mountain Marathon στις 26 Σεπτεμβρίου 2021. Η απόσταση είναι 41χλμ, με αθροιστική θετική υψομετρική 2,5 χιλιάδων μέτρων.

Τα μονοπάτια του Αίνου που θα διέλθει ο αγώνας επεκτείνονται σε όλο το βουνό διασχίζουν ολόκληρη την κορυφογραμμή με εκπληκτική θέα των γύρω νησιών και των βουνών της Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς βουνού καθώς περιλαμβάνει τεχνικά μονοπάτια και απαιτητικό ανάγλυφο.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει 7 το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου με χρονικό όριο τις 10 ώρες.
 
Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται σε 25€. Η συμμετοχή θεωρείτε έγκυρη όταν έχει ολοκληρωθεί και η εξόφληση. Η πληρωμή γίνεται μόνο online με οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική χρεωστική/debit κλπ).

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι 15 μέρες πριν τον αγώνα προβλέπεται επιστροφή χρημάτων με παρακράτηση 1,6€ για τα έξοδα των συναλλαγών. Αν ο αγώνας ακυρωθεί με εντολή της πολιτείας θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων σε όλους τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.
 
Οι εγγραφές γίνονται μόνο online μέσα από το web site του αγώνα: http://www.ainosmarathon.gr
 
Στο web site παρουσιάζονται και όλες οι πληροφορίες για την διαδρομή και χάρτης.

Το Πυργί που θα ξεκινήσει ο αγώνας βρίσκεται στην μέση της διαδρομής μεταξύ Πόρου και Σάμης. Από το Λιμάνι του Πόρου παίρνουμε τον δρόμο προς Αργοστόλι στα 3 χλμ. προσέχουμε για να δύομε μια δεξιά στροφή προς Σάμη και Πυργί στρίβουμε δεξιά και σε 10 χλμ μόλις φτάσουμε στο Πυργί ευρίσκεται η πλατεία και η εκκλησιά που είναι η αφετηρία.

Αν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητο στην Κυλλήνη ή αν έρθει με ΚΤΕΛ θα υπάρχει λεωφορείο από τον Πόρο στην αφετηρία του αγώνα την Κυριακή το πρωί.

Θα προσφερθεί pasta party το βράδυ του Σαββάτου, ενώ θα προσφερθεί φαγητό και μετά τον τερματισμό. Για τα ξενοδοχεία οι πρώτοι 100 που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα έχουν την δυνατότητα με 20 ευρώ να καλύψουν 2 διανυκτερεύσεις Σάββατο και Κυριακή.

Τα ξενοδοχεία στον Πόρο (Κεφαλονιάς) που μπορούν να κλείσουν οι αθλητές για να έχουν με 20€ δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, είναι:

PANTELIS ROOMS τηλ:2674072484
LOUISA APARTMENTS τηλ:2674072507
ODYSSEUS PALACE τηλ:2674072904
KALYPSO HOTEL τηλ: 2674072265
OCEANIS HOTEL τηλ:2674072581

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Latest Tweets

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες, αναλυτικό review του… https://t.co/7J7ZFvrTGy
@RunMessinia : 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας:… https://t.co/iJFtWaRykf
"Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι @TDG_trail ", το βιωματικό άρθρο της Dragana Cejovic από την συμμετοχή της στο φε… https://t.co/QIPpNbVUIV
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες!

Run Messinia: 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας!

Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι TOR…

Γιατί πεζοπορία με Μπατόν ;

Run Messinia: Συγκινητικές στιγμές στον αγώνα για την Ελευθερία!

O Άρκαλος ... μας μιλάει για το Sfakia Sky Marathon & Vertical Run!

Motorola Defy 2021 - Όμορφο και ανθεκτικό!

Το Run Messinia τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Το πρόγραμμα – Οι αθλητές – Οι διαδρομές!

O Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε ιστορία στο φετινό Σπάρταθλο!

To UTMB απαγορεύει όλα τα παυσίπονα από το 2022!

To 4ο Chianti Ultra Trail έρχεται στις 26 -27 Μαρτίου 2022 με νέο αγώνα 100Km και πολλές εκπλήξεις – Ο Matteo Matteuzzi, τεχνικός διευθυντής του CUT, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Tor des Geants 2021: Με Ελληνικό ενδιαφέρον επιστρέφουν οι Γίγαντες των Άλπεων!