Expo Area Olympus Marathon 2014

23 Ιουν 2014

Για 8η συνεχόμενη χρονιά κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων του 11ου ΟΜ και πιο συγκεκριμένα στις 27-29/06/2014 θα πραγματοποιηθεί η Expo Area - έκθεση προϊόντων της διοργάνωσης.

Η έκθεση προϊόντων η οποία βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση στο πάρκο του Λιτοχώρου πολύ κοντά στον τερματισμό, όπου και φέτος θα εξελιχθούν οι μουσικές (και άλλες) εκδηλώσεις, το pasta party των αθλητών - εθελοντών όπως φυσικά και οι απονομές. Οι αθλητές, οι επισκέπτες και οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία από το απόγευμα της Παρασκευής ως και την λήξη των εκδηλώσεων του ΟΜ να επισκεφτούν την έκθεση και να δουν από κοντά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών  του χώρου.
 

Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή έκθεση θα λάβουν μέρος:

α) Οι χορηγοί του αγώνα: η εταιρία ενεργειακών συμπληρωμάτων διατροφής  Power Bar, η εταιρία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης Salomon, καθώς και η εταιρία αθλητικών αξεσουάρ Buff.
β) Οι εταιρίες Odlo, Innovation, Dynafit και Tecnica, .
γ) η εταιρία οπτικών Oakley,
δ) Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Performance Store Και Pearl Izumi Corner by TopCycles’
ε) η εταιρία ενεργειακών μπαρών Solo Bars

 
Στην έκθεση προϊόντων οι φίλοι του ΟΜ θα μπορέσουν να βρουν επίσης το OM –Shop,  όπου θα πωλούνται το αναμνηστικό μπλουζάκι του ΟΜ 2014, της εταιρίας Salomon όπως και το limited edition Buff.
 

Πληροφορίες για της εταιρίες μπορείτε να βρείτε και στην εκδήλωση Expo Area OM 2014, στο facebook, https://www.facebook.com/events/281264082053127/

 

Λιτόχωρο, 23/06/2014

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ