Απαραιτητος εξοπλισμος για Kea Challenge!

11 Απρ 2019

Ο πρώτος αγώνας του Cyclades Trail Cup 2019 έφτασε! Το Σαββάτο και την Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2019, το νησί της Κέας φιλοξενεί αγώνα ορεινού τρεξίματος! Περίπου 140 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα του διημέρου στην ανοιξιάτικη Κέα!

 

 

Λόγω των εντόνων βροχοπτώσεων την τελευταία εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή ενημερώνει τους αθλητές για τον εξοπλισμό και ρουχισμό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους. Σε πολλά σημεία της διαδρομής, τα μονοπάτια έχουν μετατραπεί σε ποταμούς και η στάθμη του νερού φτάνει σε πολλές περιπτώσεις τα 50εκατοστα. Για την διευκόλυνση των αθλητών, καλά θα ήταν να έχουν 2 ζευγάρια παπούτσια μιας και θα βραχούν πλήρως και τις 2 ήμερες. Επίσης, θα είναι κάλο οι αθλητές να έχουν μαζί τους μπαστούνια τρεξίματος/περπατήματος ώστε να έχουν καλύτερη ισορροπία κατά την διάσχιση των ποταμιών και στα απότομα κατεβάσματα των διαδρομών!

Ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος Kea Challenge διεξάγεται στις αρχές της Άνοιξης οπότε σε όλα τα σημεία των διαδρομών και ειδικότερα σε σημεία με πολύ νερό υπάρχουν πολλές μέλισσες. Αθλητές που γνωρίζουν πως είναι αλλεργικοί στο τσίμπημα μέλισσας, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα κατάλληλα φάρμακα για την αποφυγή αλλεργικής αντίδρασης. Επίσης είναι προτιμότερο όλοι οι αθλητές να μην φορούν έντονα χρωματιστά ρούχα ή αποσμητικά με άρωμα, μιας και αυτά ελκύουν τις μέλισσες. Η διοργανώτρια αρχή, θα έχει διασωστικές ομάδες σε διάφορες τοποθεσίες, και αντισταμινικά φάρμακα για κάθε συμμετέχοντα αν τα χρειάζεται.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να συμμετάσχουν στην Τεχνική Ενημέρωση του αγώνα, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:00 στο λαογραφικό μουσείο του Μυλοπόταμου. Οι πληροφορίες που θα παρουσιαστούν είναι σημαντικές για την ασφάλεια των αθλητών!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

From all over the world to the Mountain of Gods | The guest elite top women in @OlympusMarathon @Skyrunning_com… https://t.co/GxvWM5O0dO
Η εμπειρία του fred olsen tenerife blue trail 2019 στα Κανάρια νησιά: https://t.co/VuUZRRfW5F https://t.co/uySUCECav9
Μια γνωριμία με τα POLO CENTER: https://t.co/1FA7Tx2Fa2 https://t.co/tS8cxUMmkH
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Olympus Marathon 2019, Από όλον τον κόσμο στο Βουνό των Θεών | Μέρος 1ο, Γυναίκες

Η εμπειρία του Fred Olsen Tenerife Blue Trail στα Κανάρια νησιά!

Μια γνωριμία με τα POLO CENTER!

Capell και McRae νικητές στο Mozart 100 με πολλές Ελληνικές συμμετοχές!

Μποτάκια πεζοπορίας SCARPA - SALEWA

Έρευνα: "Σύγκριση συχνότητας εμφάνισης μυοσκελετικών τραυματισμών σε δρομείς Υπερμαραθωνίων δρόμων ασφάλτου και βουνού και πιθανά αίτια πρόκλησής τους"

Απίστευτος Kilian παντός εδάφους!

O Jonathan Albon και η Blandine L’Hirondel παγκόσμιοι πρωταθλητές IAU-ITRA στην Πορτογαλία!

Σπουδαία ονόματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trail ITRA - IAU στη Πορτογαλία!