Απαραιτητος εξοπλισμος για Kea Challenge!

11 Απρ 2019

Ο πρώτος αγώνας του Cyclades Trail Cup 2019 έφτασε! Το Σαββάτο και την Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2019, το νησί της Κέας φιλοξενεί αγώνα ορεινού τρεξίματος! Περίπου 140 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα του διημέρου στην ανοιξιάτικη Κέα!

 

 

Λόγω των εντόνων βροχοπτώσεων την τελευταία εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή ενημερώνει τους αθλητές για τον εξοπλισμό και ρουχισμό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους. Σε πολλά σημεία της διαδρομής, τα μονοπάτια έχουν μετατραπεί σε ποταμούς και η στάθμη του νερού φτάνει σε πολλές περιπτώσεις τα 50εκατοστα. Για την διευκόλυνση των αθλητών, καλά θα ήταν να έχουν 2 ζευγάρια παπούτσια μιας και θα βραχούν πλήρως και τις 2 ήμερες. Επίσης, θα είναι κάλο οι αθλητές να έχουν μαζί τους μπαστούνια τρεξίματος/περπατήματος ώστε να έχουν καλύτερη ισορροπία κατά την διάσχιση των ποταμιών και στα απότομα κατεβάσματα των διαδρομών!

Ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος Kea Challenge διεξάγεται στις αρχές της Άνοιξης οπότε σε όλα τα σημεία των διαδρομών και ειδικότερα σε σημεία με πολύ νερό υπάρχουν πολλές μέλισσες. Αθλητές που γνωρίζουν πως είναι αλλεργικοί στο τσίμπημα μέλισσας, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα κατάλληλα φάρμακα για την αποφυγή αλλεργικής αντίδρασης. Επίσης είναι προτιμότερο όλοι οι αθλητές να μην φορούν έντονα χρωματιστά ρούχα ή αποσμητικά με άρωμα, μιας και αυτά ελκύουν τις μέλισσες. Η διοργανώτρια αρχή, θα έχει διασωστικές ομάδες σε διάφορες τοποθεσίες, και αντισταμινικά φάρμακα για κάθε συμμετέχοντα αν τα χρειάζεται.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να συμμετάσχουν στην Τεχνική Ενημέρωση του αγώνα, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:00 στο λαογραφικό μουσείο του Μυλοπόταμου. Οι πληροφορίες που θα παρουσιαστούν είναι σημαντικές για την ασφάλεια των αθλητών!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Time is coming for our Greek friends on @MIUTrail @ultratrailwtour #MIUT #UTWT https://t.co/HWzZDKi3X0 https://t.co/COMUnuhpdC
An explosive weekend full of trail races for @ultratrailwtour @istria100 @PenyagolosaTr @PatagoniaRun… https://t.co/Xsb8F4EinW
Highlights of one beloved #trailrunning event! @HydrasTrail https://t.co/CLZmSVqStp
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Orliakas Race 2019, ο Δημήτρης Τραπέζας μας αποκαλύπτει τα μυστικά της μαύρης ατζέντας!

Δύο Έλληνες στο Madeira Island Ultra Trail!

Μεγάλες αλλαγές στην διαδικασία εγγραφής για το UTMB® από το 2021!

H γλυκόπικρη γεύση του Rodopi Challenge 50 Miles

Η τελευταία παράσταση - Ένα συναισθηματικό "ταξίδι" με την Ασημίνα Συλαίου με ευκαιρία το φετινό επετειακό και τελευταίο Ziria Race to the Sky!

Κάσσιος Δίας 2019, μια αξέχαστη εμπειρία!

Madari Mountain Madness, γνήσιο ορεινό τρέξιμο στην Κύπρο!

Η Χριστίνα Κουρή και ο Λουκάς Πρατίλας μας μιλάνε για το Naxos Trail Race 2019!

Hydra’s Trail Event 2019: Μια συναρπαστική χρονιά αντιθέσεων!