Διεθνές συμπόσιο θαλάσσιου καγιάκ στη Νάξο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα - 15 με 22 Νοεμβρίου 2019!

By 01 Ιουλ 2019

Το θαλάσσιο καγιάκ είναι μια ξεχωριστή δραστηριότητα πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό που αναπτύσσεται γρήγορα και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν την πανέμορφη ακτογραμμή της Ελλάδας. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας, ηρεμίας, αλλά και έντασης, αδρεναλίνης και βέβαια παιχνιδιού.


 

Το Naxos Sea Kayak Symposium απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία και θέλουν να διευρύνουν τις ικανότητές τους κινούμενοι στο δυναμικό και όμορφο περιβάλλον του Αιγαίου.

 

 

Απευθύνεται σε αρχάριους κωπηλάτες αλλά και προχωρημένους, σε όσους επιθυμούν να κάνουν μια μικρή βόλτα ή απολαμβάνουν ώρες κωπηλατώντας και φιλοδοξεί να βοηθήσει στην εξέλιξή μας, στη γνωριμία της ελληνικής κοινότητας του καγιάκ μεταξύ των μελών της αλλά και στη γνωριμία με ξένους και Έλληνες εκπαιδευτές, κωπηλάτες από όλη την Ευρώπη. 

 

Η διοργάνωση του Νοεμβρίου αποτελείται από ένα πλήρες πρόγραμμα που θα βοηθήσει τον κάθε συμμετέχοντα να εντρυφήσει στη δραστηριότητα του καγιάκ καθώς περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ανθρώπους που βοηθούν στην εξέλιξη και την διατήρηση της κουλτούρας γυρω απο αυτό, αλλά και ομιλίες σχετικές με το περιβάλλον και την θαλάσσια μόλυνση. Δε θα λείψουν οι ημερήσιες εκδρομές γύρω από τη Νάξο, ενώ τα βασικά μαθήματα θα δοθούν μέσα από σχολεία που αφορούν στην ασφάλεια και τη διάσωση στη θάλασσα, τη ναυσιπλοΐα και την τεχνική του θαλάσσιου καγιάκ.

 

Μετά το πέρας του συμποσίου που θα λάβει χώρα 15 με 18 Νοεμβρίου, θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο ταξίδι 19-22 Nοεμβριου στις Μικρές Κυκλάδες, καθώς και σχολεία από πιστοποιημένους εκπαιδευτές που απευθύνονται σε ολα τα επίπεδα.


Για όσους αγαπούν το καγιάκ και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, η ημερομηνία 15 με 22 Νοέμβρη έχει κάτι να δώσει σε όλους!

 

 

Ραντεβού στη Νάξο για μια διοργάνωση με πολλές επιλογές!


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος:

www.nsks.gr


Διοργανωτής:

Μανώλης Λουδάρος - Sea Kayak Guide

Oceanus Kayaking

Συνεργασία: Activeland ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ