To AlpamayoPro στο 'Μονοπάτι του Αϊ- Γιώργη'!

30 Ιαν 2014

Την μεθεπόμενη Κυριακή σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στον αγώνα ορεινού τρεξίματος " ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΑΪ- ΓΙΩΡΓΗ", που διεξάγεται στα πανέμορφα μονοπάτια που οδηγούν στο ομώνυμο γραφικό εκκλησάκι και την Πλατανοπηγή στην Πάρνηθα. Ο αγώνας διαθέτει δύο διαδρομές.

Η μεγάλη με μήκος 16,5 χλμ και θετική υψομετρική 820 μέτρα, χαρακτηρίζεται εύκολη, ασφαλής και είναι ιδανική για νέους αθλητές στο χώρο των ορεινών αγώνων. Η μικρότερη με μήκος 5 χλμ και θετική υψομετρική 190 μέτρα είναι ιδανική για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι μικρότερο αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

 

 

Εμείς θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τον αγώνα της Mountain Sports συμμετέχοντας οι ίδιοι στην διαδρομή αλλά και χορηγώντας τις κληρώσεις με προϊόντα για 55 τυχερούς αθλητές των εταιρειών Buff αλλά και BV Sport που βρίσκετε στο ALPAMAYO PRO.

 

  • 30 δρομικά μαντήλια Buff® Original αξίας 15,00 €/τεμ
  • 5 Ζεύγη συμπιεστικά για γάμπες - BV SPORT BOOSTER Original αξίας 45,95 €/τεμ
  • 10 ζεύγη κάλτσες - BV SPORT Trail αξίας 18,00 €/τεμ
  • 10 ζώνες αγώνων - ALPAMAYO PRO Race Belt αξίας 10,00 €/τεμ


Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι ο χώρος αναψυχής στην περιοχή Μέλια, 2,5 χλμ πριν από το παρκινγκ του τελεφερίκ της Πάρνηθας. Ήδη έως τώρα περίπου 250 αθλητές βρίσκονται στις λίστες του αγώνα

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ