Ανακοινώθηκε το καλεντάρι του Golden Trail Series 2022!

Ανακοινώθηκε το καλεντάρι της σειράς Golden Trail Series βυ Salomon 2022, με την προσθήκη δυο από τους πιο εντυπωσιακούς και δημοφιλείς αγώνες στον κόσμο, αλλά και την διατήρηση κάποιων πολύ δυνατών "χαρτιών", που το κάνουν ιδιαίτερα συναρπαστικό και αμφίρροπο.
 
Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 20 Μάϊου από την χώρα των Βάσκων και το Zegama Aizkorri, στις 26 Ιουνίου ταξιδεύει στις Άλπεις με το ιστορικό Marathon du Mont-Blanc, βάζει τη Νορβηγία και τα φιόρδ τη για πρώτη φορά στη σειρά με το Stranda Fjord Trail Race στις 6 Αυγούστου και κλείνει την καλοκαιρινή σεζόν με το επίσης ιστορικό Sierre-Zinal στις 13 Αυγούστου.
 
Το Φθινόπωρο περνάει τον Ατλαντικό και συνεχίζει με έναν αγώνα στην Αμερική που κρατάει μεγάλα ρεκόρ, δημοφιλία και ιστορικότητα, το Pikes Peak Marathon & Ascent στο Κολοράντο (17 Σεπτεμβρίου) και με το καινούργιο Flagstaff Sky Peaks στις 25 Σεπτεμβρίου.
 
Ο τελικός της σειράς θα γίνει στην εξωτική Μαδέιρα, με το Madeira Ocean Trails, το οποίο είναι stage race με συνολικό μήκος 105 Km.
 
To 2021 μεγάλοι νικητές της σειράw ήταν οι Stian Angermund στους άντρες και η Maude Mathys στις γυναίκες.
 
Photo copyright: Jordi Saragossa @ Maria Faine

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ