Υπηρεσίες αθλητικής αποθεραπείας για τους συμμετέχοντες του ΟΜ 2014 από την Ostracon!

12 Ιουν 2014

Η εταιρεία Ostracon, με αναγνωρισμένη εμπορική δραστηριότητα στον τομέα των καινοτόμων συστημάτων αποκατάστασης & αποθεραπείας και με ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο, σε διεθνές επίπεδο, πακέτο υπηρεσιών αθλητικής αποθεραπείας με τη διακριτική επωνυμία “Ostracon Recovery Area”, θα βρίσκεται και φέτος στον Olympus Marathon, αγώνα που αποτέλεσε αφορμή για την ανάπτυξη και εξέλιξη της συγκεκριμένης δραστηριότητας της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Ostracon Recovery Area» που θα βρίσκεται στο χώρο των τερματισμών θα στελεχώνουν έμπειροι φυσικοθεραπευτές με εξειδίκευση στους μυοσκελετικούς τραυματισμούς. Σε συνδυασμό με σύγχρονα προϊόντα αποκατάστασης που η εταιρία αντιπροσωπεύει, θα παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας στους τερματίσαντες.


Η Ostracon δραστηριοποιείται στο χώρο της αντιπροσώπευσης καινοτόμων συστημάτων για την υγεία και την αποκατάσταση για την Ελλάδα και Κύπρο και έχει έδρα τη Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της στη διεύθυνση www.ostraconmed.com.





Eκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του ΟΜ 2014
Γιώτα Πολατίδου
OLYMPUS MARATHON
Running with the gods
Mount Olympus, Litochoro, Greece
11th edition, 29 June 2014
web: www.olympus-marathon.com
email: info@olympus-marathon.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ