15ο - Επετειακό 'Μονοπάτι Παρνασσού" στις 27 & 28 Απριλίου 2024!

19 Μαρ 2024

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας "Ο Διόνυσος" διοργανώνει το 15ο "Μονοπάτι Παρνασσού 2024", μια σπουδαία διοργάνωση αγώνων βουνού και αγώνων δρόμου, που θα λάβει χώρα στην πανέμορφη περιοχή της Αμφίκλειας.

 

 

Οι αγώνες θα διαρκέσουν δύο ημέρες και περιλαμβάνουν 7 ξεχωριστές διαδρομές, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες τρεξίματος σε μια περιοχή πλούσια σε φυσική ομορφιά και ιστορία.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, Σάββατο 27 Απριλίου, θα λάβουν χώρα οι παιδικοί αγώνες σε διάφορες αποστάσεις, προσφέροντας στους μικρούς αθλητές την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια, ακολουθεί ο αγώνας "Αμφίκλεια City Trail" με μια διαδρομή που διασχίζει τους παραδοσιακούς δρόμους και τα στενά της πόλης. Μετά τις απονομές ακολουθεί Pasta Party για όλους/ες τις δρομείς.

Τη 2η ημέρα, Κυριακή 28 Απριλίου, οι διαδρομές ορεινών αγώνων βουνού θα αποζημιώσουν τους αθλητές/ριες μέσα από μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού και της Αμφίκλειας με θέα και φυσικό κάλλος. Οι δρομείς θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως η ανάβαση σε υψηλές κορυφές, την σάρα και τη διάσχιση εντυπωσιακών τοπίων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς η οργανωτική επιτροπή έχει θέσει ως προτεραιότητα τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και του οικοσυστήματος της περιοχής.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα εδώ: https://event.athletopia.com/monopatiparnassou2024

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ