Η Compressport σε νέα συνεργασία με την ISF!

21 Ιαν 2014

Τα καλά νέα ήρθαν νωρίς-νωρίς με το που μπήκε το 2014! Η COMPRESSPORT πέτυχε μια καινούργια συνεργασία, ως βασικός χορηγός στο International Skyrunning Federation (ISF), η οποία θα περιλαμβάνει 15 αγώνες σε 5 χώρες.

5 αγώνες Skyrunning, 5 Ultra και 5 Vertical races με συνολική απόσταση 462 χιλιόμετρα, και συνολική υψομετρική διαφορά 36.000 μέτρα.


Οι χώρες στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες θα είναι η Ιταλία, η Ελβετία, η Ισπανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο χρόνος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι από τον Μαϊο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014.


Οι αθλητές του Skyrunning χρειάζονται το καλύτερο που υπάρχει σε εξοπλισμό για να μπορούν τρέξουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να αποφύγουν την κούραση και τον ενδεχόμενο τραυματισμό. Η σειρά TRAIL της COMPRESSPORT ανταποκρίνεται στο μέγιστο στις ανάγκες των elite trail runners για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να προωθήσουν την γρήγορη αποκατάστασή τους.


Στους 15 αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές από 50 χώρες. Από τους elite αθλητές της COMPRESSPORT θα τρέξουν οι Ισπανοί Emma Roca και Zigor Itu Rietta, από την Βραζιλια η Fernanda Maciel, από την Γαλλία Sebastien Chaigneau και William Bon-Mardion και από την Ιταλία ο Marco De Casperi.

 

Compressport-Greece

NewLife - Sports Nutrition and Accesories

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ