ADVENDURE - Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου Corfu Mountain Trail 2019

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου Corfu Mountain Trail 2019

07 Μάι 2019

Ολοκληρώθηκε και το 8ο Corfu Mountain Trail 2019 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, αφού όσα είχαμε προγραμματίσει πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς. Περίπου 380 αθλητές, συμμετείχαν σε όλες τις κούρσες των 110, 40 , 20 και 10 χλ από 17 διαφορετικές χώρες.

Ολλανδοί, Ιάπωνες , Γάλλοι , Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Καναδοί, Σλοβένοι, Ούγγροι κ.α μεταξύ των οποίων και αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τα μονοπάτια του νησιού, τις παραλίες και τους ατέλειωτους ελαιώνες. Τα μοναδικά χωριά, και η φιλοξενία των ανθρώπων θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους.

Αφανείς ήρωες για ακόμη μια φόρα, ήταν οι εκατοντάδες εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με ασφάλεια όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι δρομείς των 110 χλμ πέρασαν από 13 σημεία του νησιού με εκκίνηση τον Υψο και τερματισμό το Messonghi Beach Hotel. Στα σημεία αυτά, αλλά και κατά την διάρκεια της διαδρομής βρισκόταν τα τοπικά συμβούλια παρέα με τους πολιτιστικούς συλλόγους και κατοίκους των χωριών όπου έδιναν κουράγιο στους συμμετέχοντες καθώς και ότι είχαν ανάγκη για να συνεχίσουν την κούρσα τους.

Οι αθλητές πέρασαν από Σπαρτύλα, Παλιά Περίθεια, Πετάλεια, Επίσκεψη, Νυμφές, Κληματιά, Αλλειματάδες, Λάκωνες, Λιαπάδες, Γιαννάδες, Βάτο, Βαρυπατάδες, Καστελλάνους, Κυνοπιάστες, Αγιους Δέκα, Σταυρό, Στρογγυλή, Επισκοπιανά, με τερματισμό τον μοναδικό χώρο του Messonghi Beach Hotel που στέγασε και φέτος τις εκκινήσεις των υπόλοιπων αγώνων, φρόντισε ως μέγας χορηγός να στεγάσει τους συμμετέχοντες και μας βοήθησε να υλοποιήσουμε και φέτος όσα είχαμε προγραμματίσει.

Οι ομάδες διάσωσης ΕΟΔ &ΕΕΔ ήταν και φέτος στο πλευρό μας και επενέβησαν όπου χρειάστηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς την δική τους συμβολή αλλά και των γιατρών της διοργάνωσης Κωστά Κοντοστάνου, Γιώργο Μιλιό και Σπύρο Καρδάμη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κλινική του Α. Μάστορα για την συμβολή τους στο ασθενοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν η διακομιδή αθλητή.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας, ήταν στην συνδιοργάνωση και τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που προσέφεραν. Ευχόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας και του χρόνου ή σε επόμενες διοργανώσεις.

Τέλος, και χωρίς την συμβολή αυτών, η διεξαγωγή δεν θα ήταν η ίδια. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιάννη Γεωργούλη, ιδιοκτήτη του Messonghi Beach Hotel, που για ακόμη μια χρονιά υποστήριξε το Corfu Mountain Trail.

Στην συνέχεια ευχαριστούμε τους: Barista Street Café, Αστικές συγκοινωνίες Κέρκυρας, Αφοί Μεσημέρη, Μακαρονοποιήματα Κέρκυρας, Salto wine bar, Anna Aperghi Travel, Κουμ- Κουατ Μαυρομάτη, Physio Plus, Χάρτες –Ανάβαση, S-Bikes, FITLAB

Καθώς επίσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν την διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας. Star FM 88.8, Corfuland, Ενημέρωση, Κέρκυρα Σήμερα, Corfupress, CorfuTV, START, Corfuwall, Κερκυραικά Νέα και Ακτίνα Fm.

 

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το 9Ο Corfu Mountain Trail 2020 το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (2-3/5).

Σας ευχαριστούμε θερμά,

CMT team.

Αποτελέσματα αγώνων

View this photo set on Flickr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων από τον Δημήτρη Δεσποινιάδη, στο @Advendure_Net : https://t.co/WzP6Ox2JD3… https://t.co/5yMrD72dTW
"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/EKuycLEbwd
Εξερευνώντας τα όρια ... μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Ένα άρθρο που επιχειρεί να εξερευνήσει την λεπτή γραμμή πά… https://t.co/HL70w3xTrW
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Έξι υποθέσεις κι ένα συμπέρασμα για τον ROUT 2021, τον «αγώνα που έγινε χωρίς αθλητές»!

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων!

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη!

Η Καλύβα

Ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala μας μιλούν για το πρώτο Sparta Running Camp!

Εγώ ούτε να οδηγώ δεν γουστάρω τόσο μακριά!

Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021 - Που πάμε ρε παιδιά ??

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνών - Ενίσχυση της ταυτότητας των βουνών και βιώσιμος ορεινός τουρισμός

Ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου!

Τρέξιμο στον Ομπλό με φόντο την Πάτρα, την Achaia Clauss και φιλανθρωπικό σκοπό - Συζητάμε με τον Δ. Αποστολόπουλο για το Koumaria Trail Race!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων