Ορεινός Αγώνας Ολύμπου Ζευς: Στις 6/8/2017 η επόμενη διοργάνωση

18 Αυγ 2016

Στις 07/08/2016 διεξήχθη στον Όλυμπο ο πρώτος Αλπικός Υπερμαραθώνιος ΖΕΥΣ.  Ευχαριστούμε τις σχετικές ιστοσελίδες, για τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του 1ου αγώνα που είχαμε αναρτήσει στην υπό ανανέωση ιστοσελίδα μας http://www.zeusmarathon.gr/index.php/, αλλά και για τη γενικότερη προβολή του. Η παρουσία τους άλλωστε, έχει ενσωματωθεί αδιαχώριστα πια, σε κάθε εκφραστική  πτυχή, αλλά και στην ανάπτυξη του χώρου,  με υπευθυνότητα που δίνει την αίσθηση του οικείου, διεισδυτικότητα που δίνει την αίσθηση της φυσικής παρουσίας, συνέπεια και μεθοδικότητα, που επαναπροσδιορίζει τα όρια του αυτονόητου. 

 

Η σχετική αργοπορία (ως προς το σύνηθες) να κάνουμε κάποια πιο «επίσημη» αναφορά στον αγώνα, οφείλεται σε δύο λόγους:

 

- Ο ένας, είναι η επιθυμία μας (έπειτα από σχετική διαβούλευση) να ανακοινώσουμε την ημερομηνία του δεύτερου αγώνα, προϊδεάζοντας για τα βασικότερα χαρακτηριστικά στοιχεία του και τις προσθήκες.

-  Ο δεύτερος λόγος, σε αλληλεξάρτηση με τον πρώτο, ήταν  μια  συνειδητά πιο αποστασιοποιημένη χρονικά ως προς τον αγώνα εκτίμηση των διοργανωτικών χαρακτηριστικών του, για να καταλήξουμε σε πιο ασφαλείς αποφάσεις για την  πλήρη εκφραστική του έκπτυξη στο μέλλον.

 

Η ημερομηνία διεξαγωγής της δεύτερης διοργάνωσης με την επωνυμία ΖΕΥΣ ορίζεται η 06/08/2017. Τα χαρακτηριστικά του, θα περιγράφονται σύντομα στην υπό διαμόρφωση προκήρυξη. Επιγραμματικά, θα αναφέρουμε, πως σχεδιάζεται να υπάρξει ένας «άτυπος συναγωνισμός», ανάμεσα σε αθλητές δρόμου, μονοπατιού και sky running, που όμως θα αγωνίζονται σε διαφορετικό αγώνα και περιβάλλον, αντίστοιχο  με τις προσωπικές προτιμήσεις και δυνατότητές τους.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ