holisteRUN #48 | ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΜΑΪΟΥ - 4 ΧΡΟΝΙΑ HOLISTERUΝ - ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΑΜΙΣΟΥ

27 Απρ 2018

 

Επιστροφή στον τόπο του "εγκλήματος". Κάθε χρόνο τον Μάϊο, τα τελευταία 4 χρόνια, γιορτάζουμε το νυχτερινό τρέξιμο και το #holisteRUN. Μια ιδέα που ξεκίνησε απο εκεί, το γήπεδο της Ν. Αμισού, με τους γνωστούς/άγνωστους 6 να γράφουν την πρώτη διαδρομή και να φτιάχνουν την βάση για κάτι πολύ μεγαλύτερο απο οτι μπορούσαμε να φανταστούμε! Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτά τα υπέροχα 47 #holisteRUN που μας κάνατε παρέα!

 

Η διαδρομή λόγω επετείου είναι μια, 10χλμ χωρίς πολλές ανηφόρες/κατηφόρες και με υποχρεωτική χρήση φακού καθώς σε πολλά σημεία δεν υπάρχει φωτισμός. Πρέπει να υπολογίσουμε και τους οδηγούς των οχημάτων στους οποίους πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας!

Τέλος, όσοι επιθυμείτε, φροντίστε για στεγνά ρούχα καθώς στον τερματισμό θα απολαύσουμε παγωμένη μπύρα και ποικιλία εδεσμάτων απο την πολυαγαπημένη μας καντίνα "η γιάφκα"! Σύμμαχος στην αποκατάσταση των δρομέων είναι η ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΣ καθώς προσφέρει στους πρώτους 100 που θα γραφτούν, δωρεάν σάντουιτς με super-food λουκάνικο!

Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει μέσα απο την ιστοσελίδα μας http://www.holisterun.com

Καλά χιλιόμετρα και καλή δύναμη σε όλους σας!

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ