To FitStation της Brooks παίρνει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Υγεία και Φυσική Κατάσταση στην ISPO 2018!

14 Φεβ 2018

 

ΜΟΝΑΧΟ, 29 Ιανουαρίου 2018 – Στις εταιρείες Brooks Running Company, HP Inc., Superfeet, Rsscan, DESMA και Huntsman απονεμήθηκε το σημαντικότερο βραβείο καινοτομίας για παπούτσια τρεξίματος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης στην αγορά.

 

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του Βραβείου ISPO απονέμει κάθε χρόνο βραβεία για τα καλύτερα αθλητικά προϊόντα της ερχόμενης σεζόν σε διάφορες κατηγορίες, όπως είναι η Υγεία & Φυσική Κατάσταση, τα Υπαίθρια Αθλήματα, τα Χειμερινά Αθλήματα, τα Αστικά, Ομαδικά & Κοινωνικά Αθλήματα. Η κριτική επιτροπή των 42 ανεξάρτητων ειδικών της βιομηχανίας αξιολόγησε περίπου 500 συμμετοχές πριν ανακοινώσει ότι νικητής ήταν το FitStation της Brooks .


Τον Δεκέμβριο, η Brooks ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την HP και τη Superfeet προκειμένου να λανσάρει στην αγορά την πιο εξατομικευμένη εμπειρία τρεξίματος. Αξιοποιώντας το FitStation με την υποστήριξη της HP και της Brooks Run Signature, η Brooks παρουσίασε το πρώτο παπούτσι τρεξίματος επιδόσεων που δημιουργείται με βάση εμβιομηχανικές αναλύσεις του κάθε ατόμου.


«Το FitStation με την υποστήριξη της HP συνιστά μια τεχνολογική καινοτομία, η οποία θα δώσει στη Brooks τη δυνατότητα να προσφέρει στους δρομείς την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση για μια εξατομικευμένη εμπειρία τρεξίματος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε το ιδανικό παπούτσι για εσάς», δήλωσε ο Patrick Pons de Vier, ο SVP της Brooks στον τομέα του Global Footwear.


Τα προϊόντα της Brooks διανέμει στην Ελλάδα η εταιρία SHOP & TRADE www.shopandtrade.gr

                                          

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ